Rosario Bravo, de 97 anys i veïna de l'Hospitalet de Llobregat, ha estat desnonada per error. La dona va anar a passar uns dies a casa del seu fill per acudir a unes revisions mèdiques. En tornar a casa, les autoritats s'havien emportat totes les seves pertenències. En lloc de desmantellar l'àtic primera, van buidar el sobreàtic primera. Ni la comitiva judicial ni el responsable de la propietat es van adonar de la colossal equivocació.

Desnonen una dona de 97 anys per error

Raúl Caballero, net de l'afectada, lamenta la manca d'atenció dels responsables del desnonament al programa 'Planta Baixa' de TV3. Rosario fa 60 anys que hi viu a l'habitatge. Ara s'ha quedat sense res: sense records, sense joies, sense mobles, sense fotos, sense vestits o sense un diari de memòries que escrivia, entre d'altres coses. A la seva habitació tan sols hi queda un crucifix. "Li han buidat tot el pis. Tota la seva vida ha desaparegut, no li queda res", relata Raúl.

Rosario estaba a casa el seu fill, Emiliano Caballero, quan el desnonament va començar. Va ser aquest el primer que va adonar-se de que passava quelcom estrany quan van retornar a casa de la Rosario. El fill explica que en arribar no va poder obrir la porta i, en fixar-s'hi d'aprop, va veure que algú havia canviat el pany. "Primer vam pensar que havien ocupat la casa", afirma Emiliano. Després, però, van trucarals propietaris del bloc per esbrinar què passava i van adonar-se'n que havien desnonat el pis de Rosario per error. 

Sense explicacions ni solucions

La família ha explicat que, de moment, ni els jutjats ni la propietat han donat cap resposta o explicació o solució, mentre que l'Ajuntament de l'Hospitalet estudia el cas.