Robbie Williams, l'estrella musical famosa a tot el món pels seus populars temes de pop i rock, ha començat a vendre les seves propietats amb la intenció de marxar de Suïssa i tornar al Regne Unit juntament amb la seva família.

Actualment, l'artista estava vivint en una enorme mansió ubicada a Suïssa. El domicili de la família es troba a pocs metres del llac Lemán, en una de les zones més exclusives del país centreeuropeu. En aquesta casa viu amb Ayda, la seva esposa i els quatre fills de la parella.

Segons diversos mitjans britànics, Williams estaria interessat a tornar a viure al Regne Unit i per això ha venut algunes de les seves propietats. Fa uns anys que viu al país helvètic, va decidir marxar allà per la tranquil·litat que ofereix aquest territori, que la família va agrair durant els pitjors mesos de la pandèmia.

Una font propera a la família ha parlat amb els companys del The Sun sobre aquesta decisió de la família: "Han decidit que volen barrejar una mica i tenir un ritme de vida diferent per un temps. Així que volen tornar a Londres", ha comentat.

La milionària venda de les seves cases

Aquesta mateixa font propera a la família també ha valorat les tres vendes milionàries d'habitatges que ha fet la família en els últims quatre mesos: "Han treballat molt en això, i amb el mercat de l'habitatge en alça, creuen que faran una fortuna amb les vendes de les seves propietats".

Casa Williams Tw
Casa de Williams en Compton Bassett / Twitter

En ser preguntat per aquest rumor, l'artista no va confirmar que vagi a marxar amb la seva família al Regne Unit, però va deixar clar que té moltes possibilitats en una entrevista durant el rodatge de Better Man: "En realitat no estem vivint enlloc. No tenim un domicili fix en aquest moment, hem venut pràcticament en totes les cases, però no vivim en cap lloc i estem tractant de resoldre-ho", va comentar Williams.

La primera propietat que va vendre va ser la seva casa de Compton Bassett, un exclusiu poble d'Anglaterra en el qual en viuen algunes de les persones més riques del país. Era una finca enorme amb tota mena de luxes que destacava pels seus enormes jardins. Segons els mitjans locals, Williams i la seva dona van rebre 8,1 milions d'euros per aquesta venda.

També ha venut per 44,5 milions d'euros la seva espectacular mansió a Califòrnia al raper Drake. Aquesta propietat era una de les favorites de la família. Encara que ambdós van acordar aquest tracte de manera interna, els mitjans de comunicació van saber de la transacció. Aquesta venda ha estat un negoci perfecte per a Williams, que va comprar aquesta mansió per 30 milions d'euros el 2015.

Les cases que manté la família Williams

Tot i que el cantant i la seva dona s'han fet d'or amb les vendes de les seves cases, encara mantenen dos domicilis que sembla que es quedaran, una enorme casa a Beverly Hills, a la mateixa zona en la qual tenien la que van decidir vendre al raper canadenc Drake.

L'altra casa que continua sent de la seva propietat està ubicada a la ciutat de Londres. Sembla que la família es traslladarà fins allà per viure a la capital anglesa. Tot i això, Williams continua treballant en l'enregistrament de Better Man, una pel·lícula biogràfica de l'artista.