Un grup format per quatre homes ha comès, a principis d'aquesta setmana, un robatori insòlitEls quatre individus, presumptament, van assaltar una furgoneta a Girona i van robar el contingut que transportava, que era ni més ni menys que càpsules de cafè: en total van robar 734 càpsules. Tres dels lladres, que van ser enxampats utilitzant una altra furgoneta, també robada, han estat detinguts a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental, Barcelona). 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest dijous, 14 de juny, la detenció de tres dels quatre homes que el passat dimarts, presumptament, van assaltar un camió i robar les càpsules de cafè que transportava. Una patrulla de paisà va observar un grup d'homes duent a terme una activitat sospitosa, i finalment van poder constatar que els homes eren els presumptes lladres de les càpsules de cafè i d'una furgoneta. L'actuació policial va permetre que la detenció es dugués a terme el mateix dia dels fets, i aquest dijous han passat a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers. 

Els Mossos van enxampar els individus transportant capses d'una furgoneta a un camió

Una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra circulava prop de l'aparcament d'un restaurant abandonat de Santa Eulàlia de Ronçana, i els agents van advertir una activitat inusual: quatre homes transportaven caixes des d'una furgoneta fins a un camió. En apropar-se els agents, dos dels homes van intentar fugir, tot i que només un va aconseguir-ho, i els altres dos van ser detinguts immediatament. Els Mossos, aleshores, van inspeccionar l'interior de la furgoneta, trobant-se un insòlit botí. 

Armes i més de 700 càpsules de cafè a l'interior de la furgoneta

Els agents dels Mossos d'Esquadra van observar que dins la furgoneta hi havia una arma de foc, concretament una pistola curta, una defensa extensible automàtica i cinc telèfons mòbils. A més a més, hi havia una gran quantitat de capses, a l'interior de les quals es comptabilitzaven un total de 734 càpsules de cafè. Les càpsules havien estat robades el mateix dimarts en una àrea de servei de Girona; presumptament, els quatre homes van assaltar una furgoneta i van robar-ne el contingut. La furgoneta on estaven els homes, segons van poder comprovar els Mossos, també havia estat robada. 

Els Mossos van procedir a detenir els tres homes per delictes de receptació, robatori, furt de vehicle i tinença il·lícita d’armes, segons ha sabut l'ACN. L'individu que va intentar fugir també està detingut per un delicte de resistència i desobediència als agents. 

La investigació dels Mossos ha permès retornar la furgoneta i les càpsules de cafè als seus propietaris

Els Mossos d'Esquadra van engegar aleshores una investigació, la qual continua oberta i que, per ara, ha aconseguit que els objectes sostrets (la furgoneta i les 734 càpsules de cafè) siguin retornats als seus propietaris. Els tres detinguts, de 28, 34 i 46 anys, han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. Els Mossos continuen investigant per localitzar el quart lladre.