Un home ha estat detingut aquest dimecres pel presumpte apunyalament d'una dona de 45 anys a l'estació de metro Alto de Extremadura, al barri de Latina de Madrid. Els testimonis de l'agressió han avisat als serveis d'emergències al voltant de les dotze del migdia, i fins al lloc, la mateixa andana, s'hi han desplaçat diverses patrulles de la Policia Nacional i de la municipal, així com ambulàncies de Samur Protecció Civil. La víctima té una ferida en un dels costats, i ha estat traslladada a l'Hospital 12 de Octubre on està ingressada amb pronòstic reservat

Investiguen un possible robatori 

Segons els testimonis, l'arrestat, un home de nacionalitat xinesa, i la víctima, del Senegal, però amb DNI espanyol, s'han enredat en una forta discussió a conseqüència de la qual el presumpte agressor l'ha atacat amb unes tisores, clavant-li-les en un costat i provocant-li una ferida sagnant. Quan han arribat els agents de la policia, la dona els ha dit que l'home s'havia apropat a ella amb la intenció de robar-li, i que ella s'havia encarat amb ell, moment en el qual s'han començat a barallar amb un sagnant desenllaç. 

Els efectius sanitaris del Samur han pogut taponar la ferida i estabilitzar la víctima per evacuar-la amb seguretat fins al centre hospitalari, on s'haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica. Pel que fa al presumpte autor de la punyalada, encara hi era a l'andana quan han arribat els agents. Ràpidament, li han tret les tisores de la mà per evitar que ferís ningú més, i l'han emmanillat i traslladat a dependències policials.