Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'un cotxe al polígon industrial de Palou, a Granollers, al Vallès. Els fets van passar a inici del mes d'abril d'aquest 2021 quan la víctima va quedar amb una persona per negociar la compravenda d'un cotxe, un Mini Cooper de color verd fosc, que tenia a la venda en una aplicació d'internet. Després de contactar per missatges, van quedar en aquest polígon de l'exterior de Granollers per revisar el cotxe i acordar les condicions del tracte.

El comprador del cotxe va pujar al seient del pilot i mentre el propietari li estava explicant l'estat del Mini, li va donar un cop de puny i va marxar amb el vehicle.

Cotxe d'arrencada sense clau

El lladre no va tenir en compte, però, que el cotxe estava arrencat sense clau, i que malgrat que podia funcionar, ja no es podria tornar a posar en marxa sense la clau, que la tenia el propietari. Igualment, el lladre es va escapar amb el cotxe i el propietari en va perdre la pista, denunciat el robatori als Mossos d'Esquadra.

La Unitat d'Investigació de la policia catalana de la comissaria de Granollers han enviat a les altres unitats del cos informació sobre el cas i el vehicle per tal de poder-lo recuperar.

El lladre, un home molt alt i corpulent

Segons la declaració que va fer el propietari del cotxe, la persona amb qui havia quedat es deia dir "Marco", de 35 anys, "italià o romanès", molt alt, corpulent, amb una barba estil "hipster" tapada per la mascareta i vestia amb un xandall de la marca Underground de color negre. Amb aquestes dades la policia catalana intenta caçar el lladre.

El cotxe robat és un Mini Cooper, color verd fosc amb sostre vermell, ratlles gris i vermell al capot, llandes negres marca OZ i adhesius de quadres als laterals, segons consta a la denúncia.