Un individu de 33 anys amb nombrosos antecedents per robatori ha estat detingut a Alacant per, presumptament, desvalisar l'interior de set cotxes de luxe, entre ells el del futbolista Juanfran Torres, que va jugar en l'Atlètic de Madrid i en la selecció espanyola.

Desvalisen l'exjugador de l'Atlètic de Madrid, Juanfran Torres

Segons la Policia Nacional, el vehicle del Juanfran es trobava estacionat a l'aparcament d'un centre comercial alacantí i el presumpte lladre, de nacionalitat espanyola, va accedir a l'habitacle del cotxe utilitzant algun dispositiu electrònic, ja que no va forçar el pany ni va trencar cap finestreta.

Juanfran futbolista / EFE

Juanfran va jugar en l'Atlètic de Madrid i la selecció espanyola en els anys en què es va guanyar el Mundial i l'Eurocopa / EFE

Van ser els enregistraments del circuit tancat de televisió dels centres comercials les que van captar com el sospitós s'apropava als vehicles amb un necesser sota el braç, al qual es creu que portava els aparells electrònics amb què accedia als cotxes sense necessitat de trencar finestretes ni forçar portes.

Detingut per robar cotxes de luxe a Alacant

L'arrest es va produir el passat dia 20 de maig, quan l'autor dels fets estava venent els articles de luxe que havia furtat en un establiment de compravenda de la ciutat d'Alacant.

Al seu botí hi havia joies de luxe, de marques com Bulgari i Calvin Klein. El total dels béns robats en els set robatoris ascendia a un valor d'uns 22.000 euros.

Robatori cotxe / Pixabay

El detingut havia desvalisat set cotxes de luxe amb un innovador mètode que li permetia obrir els vehicles sense trencar finestres ni forçar panys / Pixabay

El 'modus operandi' utilitzat, que no deixava rastre de l'assalt, creava confusió a les víctimes, ja que al principi algunes van arribar fins i tot a pensar que podrien haver-se deixat el cotxe obert.

Juanfran Torres, futbolista alacantí internacional

El futbolista afectat, Juanfran Torres, de 36 anys i originari de Crevillent, va jugar en l'Atlètic de Madrid entre 2011 i 2019. També es trobava en l'alineació de la selecció espanyola que va guanyar el Mundial i l'Eurocopa.

Aquest març va finalitzar el seu contracte amb l'equip brasiler São Paulo Futebol Clube, quedant sense club de moment.

D'altra banda, Torres és un dels inversors de l'equip alacantí Intercity, que acaba d'ascendir a la Segona Divisió RFEF i que ha presentat una sol·licitud per a la seva sortida a Borsa, amb el que es convertiria en el primer club de futbol espanyol en cotitzar al mercat borsari.