Dos veïns s’han intercanviat diversos missatges públicament, després que un d’ells li robés una bossa plena de peix a l’altre. L’usurpat ha reclamat explicacions a l’usurpador anònim per recuperar la seva delícia, però finalment ha rebut una resposta del tot inesperada: la recepta del peix. La història d’aquesta comunitat veïnal, a Oviedo, s’ha fet viral a Twitter

Un veí li roba el peix fresc a un altre / Pxfuel

Un veí li roba el peix fres a un altre / Pxfuel

Roba el peix a un veí i li torna la recepta

Un home va anar a fer la compra i en tornar a casa van robar-li el peix. L’home havia fet els deures. Va anar al supermercat, va buidar la llista de coses que faltaven i va tornar a casa amb les bosses. Però abans no pogués asseure’s i assaborir la victòria d’haver complert amb les seves obligacions, va adonar-se’n que el peix no hi era. “Maleït sigui”, devia pensar. L’hauria deixat al replà, segur, però al sortir a buscar-la la bossa s’havia esfumat. Mentrestant, un veí va veure la bossa de peix fresc i la va robar. Quin festival, peix fresc gratis! 

L’home, farcit de resignació, va escriure una nota denunciant el robatori i reclamant explicacions a l’usurpador. Va penjar el foli escrit al replà, per almenys evidenciar que hi havia un lladre de peix al veïnat. “El veí que es va quedar amb la meva bossa del peix, almenys que ens passi la recepta de com ho va cuinar”, va escriure l’inquilí irònicament. 

Aleshores, el lladre es va atrevir a donar feedback a l’usurpat, públicament, també al replà. Va decidir complaure al veí estafat i li va escriure una nota. Si el que volia era la recepta, qui era ell per a negar-li? Al cap i a la fi, semblava un tracte just: “Ingredients: un litre d'oli, un plat de farina, llimona, sal i peix robat”, va indicar, en primera instància. “Primer salar el peix, segon passar per farina, tercer fregir. El millor, menjar-nos el peix gratis. Gràcies, veí”, va sentenciar el lladre a la nota. 

El que de moment no se sap és la reacció de la víctima. S’ho haurà pres bé? Tornarà a comprar peix? Corre perill la vida del lladre? Una bona forma d’estar-ne al cas serà via Twitter, ja que aquesta peculiar història es va fer viral i encara corre per la xarxa. 

El lladre va passar-li la recepta de com cuinar el seu peix

El lladre va ser honest, després de robar-li el peix. Va acceptar el delicte i va complaure els desigs de la víctima. Va passar-li la recepta al detall, com li va demanar. La recepta de la discòrdia. I ara és el torn de la víctima, si és que vol respondre-li amb un altre missatge al replà.