Una dona de 40 anys entra a robar en una papereria de Vigo i aprofita per deixar el seu currículum per treballar com a dependenta. Les treballadores, que encara no donen crèdit a la surrealista situació, l'han enxampat revisant les càmeres de seguretat, on es veu com  s'emporta un quadern valorat en 35 euros. La propietària de la botiga ha intentat contactar amb ella per xarxes socials i l'ha alertat de què si no torna la llibreta, la denunciarà a la Policia.

Els fets han passat aquesta setmana a la papereria Panda Boheme, situada al carrer María Berdiales de la capital de Pontevedra. Tot ha començat quan una dona d'uns 40 anys ha entrat a l'interior de la botiga perquè volia comprar regals per celebrar el seu aniversari. Un cop a l'interior de l'establiment, ha entregat el seu currículum per treballar com a dependenta.

La propietària troba a faltar un quadern de grans dimensions

En un primer moment, cap de les treballadores es va adonar de res. No obstant això, de cop i volta, la propietària de la papereria va veure que faltava un quadern de grans dimensions en una estanteria. Això els va estranyar molt, ja que no recordava haver-lo venut.

Per aquest mateix motiu, va revisar les càmeres de seguretat i, quan va veure les imatges, no donava crèdit a la surrealista situació. Va poder comprovar amb els seus propis ulls com la dona que havia entrat a deixar el currículum es posava en una bossa del supermercat un quadern de dos quilos i més de 600 pàgines

La dona intenta contactar amb la lladre gràcies a les dades del currículum

La propietària de la papereria tenia totes les dades personals de la lladre gràcies al currículum que va deixar quan va entrar a robar. Així doncs, va trucar-li per telèfon, però la dona no va contestar.

Després, va fer un segon intent de contactar amb ella a través de xarxes socials reclamant-li que li tornés el quadern que havia robat. Li va dir que si el retornava no la denunciaria però, de moment, encara no ha obtingut resposta.

"Ens han robat en altres ocasions algun bolígraf o alguna cosa més petit"

La propietària de Panda Boheme s'esperarà fins al dilluns per veure si la lladre se'n penedeix i li torna el quadern. "La història és surrealista. Ens han robat en altres ocasions algun bolígraf o alguna cosa més petita, però aquest quadern és enorme i va ser una cosa que va cantar molt", diu la dona, que encara no dona crèdit al succés. 

Si el dilluns no retorna el quadern, la denunciarà

La dona no té gaires esperances en què la lladre rectifiqui. En cas que la setmana que ve no hagi retornat el quadern, ho denunciarà tot a la Policia. La presumpta autora dels fets té tot a perdre, ja que a les càmeres de seguretat es pot veure clarament com es posa el quadern a la bossa del supermercat.