Aquest dilluns a la tarda, un jove d'origen magrebí va assaltar una parella que caminava pel centre de Sabadell, al carrer Advocat Cirera, amb la intenció de robar-los. I gairebé ho aconsegueix, quan va agafar el mòbil de la noia i va sortir corrents, amb el nòvio perseguint-lo, segons ha pogut saber ElCaso.cat. L'incident va tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts de sis, que és l'hora a la qual la Policia Local de la cocapital del Vallès Occidental va rebre una trucada alertant de l'aldarull. 

Quan van arribar les patrulles de la policia municipal, acompanyats també pels Mossos d'Esquadra, es van trobar al sospitós retingut per un grup de vianants que van ser testimonis tant del robatori com de la consegüent baralla que va tenir lloc entre ell i la parella de la propietària del telèfon que havia sostret. I és que el jove, en veure que el lladre volia esfumar-se amb el mòbil de la seva parella, va perseguir-lo i es va encarar amb ell per poder recuperar el dispositiu. Després de rebre un parell de cops, el delinqüent va intentar escapar, però alguns dels veïns li ho van impedir. 

Molt agressiu quan l'intenten detenir 

Els agents van rellevar els vianants que estaven sostenint el lladre perquè no escapés, i van intentar emmanillar-lo per endur-se'l a comissaria. En quant el van deixar anar, el jove es va enfrontar amb els policies, mostrant-se molt violent i agressiu amb ells i intentant agredir-los. El seu estat d'ànim alterat va escalar fins al punt que va intentar autolesionar-se, donant-se cops a si mateix, segons han explicat fonts municipals a aquest mitjà. 

Després d'una estona forcejant amb ell, van aconseguir reduir-lo i detenir-lo pels delictes de robatori i de resistència i desobediència a agent de l'autoritat. Està previst que passi a disposició judicial els pròxims dies.