Intervenció ja. Aquest cas és un exemple de com pot comportar-se una persona desbocada. Una autèntica bèstia delictiva. Ara roman arrestat. La Policia Nacional l'ha detingut a Sagunt (València) per un robatori amb violència i per escopir clients en un supermercat. També per exhibicionisme en amenaçar totalment nu al seu veí davant de les seves filles menors i per atemptar contra un agent de l'autoritat en lesionar un policia. Les circumstàncies de les accions sancionades demostren que al nostre protagonista li passava quelcom dolent.

Escup els clients i roba a la caixera

Els fets van ocórrer dimarts, sobre dos quarts de tres del migdia, quan l'home de 33 anys va començar a causar problemes a l'interior d'un supermercat de Sagunt, cridant i escopint els clients i treballadors. Volia baralla.

La caixera, al·lucinant, va trucar a la policia. Quan l'ara arrestat va veure el que succeïa va anar cap a la caixera, va fer-li una empenta i li va robar el telèfon mòbil, per posteriorment fugir del lloc en un vehicle, segons fonts policials.

Manilles|Esposes

Manilles (arxiu) / Cedida

Els agents que van acudir al lloc van esbrinar la identitat del sospitós, que va ser localitzat un dia més tard i detingut, quan es trobava interposant una denúncia al quarter de la Guàrdia Civil, paradoxalment.

Sorpresón en comissaria

Posteriorment i una vegada que es trobava detingut en dependències policials, els agents van tenir coneixement d'un altre fet comès pel sospitós la tarda del dia anterior.

Pel que sembla, es va presentar totalment despullat a la tanca del seu veí fent gestos obscens en presència de les seves dues filles menors, i el va amenaçar de mort arribant a esgrimir un bat de beisbol.

Mentre el sospitós provocava i amenaçava el seu veí i filles, un altre veí que va resultar ser policia nacional i que es trobava fora de servei va intentar de relaxar el sospitós.

L'agent va ser amenaçat amb frases com "m'és igual que siguis policia, et mataré, calaré foc a casa teva", i encara que va marxar del lloc, va tornar i el va agredir amb un pal, causant-li suposadament lesions als braços.

Així doncs, l'arrestat va ser informat de que també es trobava detingut com a presumpte autor dels delictes d'exhibicionisme i atemptat a agent de l'autoritat.

Durant la seva estança en dependències policials, el detingut, a qui li consten antecedents policials, es va autolesionar i va haver de ser traslladat a un centre de salut on va ser assistit. Posteriorment va passar a disposició judicial. Fins aquí les notícies, de moment...