Surrealista detenció a Deltebre (Baix Ebre): els mossos han arrestat un home que havia robat un cotxe gràcies a un accident de trànsit.

Detingut per robar un cotxe a Deltebre

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tortosa (Baix Ebre) van detenir el dia 3 d’agost un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Aldea (Baix Ebre), com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle de motor i tres delictes de robatori amb força en establiments.

Accident de trànsit entre Deltebre i Camarles

Passades les 10:00 del dimarts, els mossos van adreçar-se a un accident de trànsit a la carretera T-340 entre Deltebre (Baix Ebre) i Camarles (Baix Ebre). En arribar-hi van veure que l’accident consistia en una sortida de via i que el conductor es trobava bé.

El cotxe havia estat robat dues hores abans de l'accident

Els agents van comprovar que l’home no disposava de permís de conduir en vigor, i que el vehicle havia estat robat feia menys de dues hores a Deltebre. Tot i l’estat en què va quedar el vehicle, van poder recuperar un televisor i una ronyonera de l’interior.

Tres robatoris amb força a diverses botigues de Deltebre

Mentre l'home era detingut i traslladat a comissaria, els mossos van fer gestions per comprovar la procedència dels objectes recuperats i van esbrinar que durant la matinada d’aquell mateix dimarts s’havien produït tres robatoris amb força en establiments comercials de Deltebre. També van saber que el lloc del robatori del vehicle havia estat molt a prop de la zona dels robatoris.

Col·laboració amb la Policia Local de Deltebre

Amb la col·laboració d’agents de la Policia Local de Deltebre, els investigadors van poder recollir imatges i informació que relacionaven el detingut amb els robatoris a l’interior dels comerços. Els mossos van recuperar la resta d’objectes que hi havia al vehicle i van comprovar que provenien dels robatoris als establiments.

Coche robado / Mossos d'Esquadra

Detingut en un accident de trànsit per conduir amb un vehicle robat a Deltebre (Baix Ebre) / Mossos d'Esquadra

El lladre multireincident ja està en llibertat

Posteriorment van retornar els objectes sostrets als seus propietaris. Tanmateix, els agents van recuperar una bicicleta de la qual s’investiga la seva procedència. El detingut va passar dijous a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Mor un home a la platja de Riumar

Aquest no ha estat l'únic succés a Deltebre en els darrers dies i, de fet, aquest dijous, un home de 68 anys i nacionalitat francesa va morir a la platja de Riumar. Tot i que es desconeix quina ha estat la causa de la seva mort, tot apunta que ha estat per ofegament, ja que diversos testimonis van veure que s'estava ofegant i el van treure de l'aigua inconscient, però ja no van poder fer res per salvar-li la vida.