Un lladre roba un cotxe amb un nen de 6 anys al seu interior i l'abandona en una benzinera d'Almargen (Màlaga). El botiguer no ha donat crèdit a la surrealista situació i immediatament ha avisat als policies.

Els fets han passat en una benzinera d'Almargen

Els fets han passat aquest dilluns en una benzinera d'Almargen, un petit municipi a prop de Màlaga. Un dels protagonistes d'aquest surrealista succés és l'Antonio Sánchez, un home que fa més de 25 anys que treballa en aquesta àrea de servei.

De cop i volta, va veure com un nen de 6 anys entrava per demanar una ampolla d'aigua. De cop i volta, l'Antonio va veure una cosa que li va cridar molt l'atenció: el nen estava completament sol. "Vaig mirar cap a fora i no hi havia cap vehicle esperant", explica l'home, que encara no dona crèdit a què ha passat, a NIUS.

L'home va robar el cotxe sense saber que hi havia un nen al seu interior

El que va passar va ser que un lladre va robar el cotxe de la seva mare sense saber que al seu interior hi havia el menor. Per desfer-se d'ell, li va demanar que entrés a la botiga de la benzinera i, després, va marxar a tota velocitat. Quan l'Antonio va veure el panorama, immediatament, va trucar a la Policia Local d'Almargen, que es va desplaçar fins a la benzinera de seguida.

Mentrestant, l'home li va oferir llaminadures al nen, però ell insistia dient que només volia aigua. En qüestió de sis minuts, els agents van arribar al lloc dels fets per atendre al menor. "El nen no es va adonar de res" i, al cap de poca estona, van arribar els pares del nen a la benzinera. Aquest succés ha corregut com la pólvora a Almargen, un municipi de poc més de 1.900 habitants i, com tots els pobles petits, la notícia ha arribat a tot arreu. 

Cotxe en una gasolinera / pxhere

Un nen de 6 anys es fa viral a Almargen (Màlaga): un lladre el va abandonar en una benzinera del poble després de robar el cotxe de la seva mare, ja que no sabia que hi havia un menor al seu interior / Pxhere

Al final, tot ha quedat en un petit ensurt

Els ciutadans han aprofitat l'ocasió per agrair que, al final, tot hagi quedat en un petit ensurt i que el lladre, a pesar de tot, hagi tingut l'empatia de deixar el nen a la benzinera, ja que si el robatori hagués passat en un altre context, tot seria ben diferent.

Abandonen la seva filla de 8 anys en una benzinera d'Indonèsia

Fa uns mesos, també es va fer viral una notícia d'una nena menor d'edat i una benzinera. Els fets van passar a Indonèsia, quan uns pares van abandonar la seva filla de 8 anys "perquè es portava malament". La notícia va començar a córrer com la pólvora a les xarxes socials i tothom va condemnar els fets, que van causar gran indignació en aquest país asiàtic.