Els Mossos d'Esquadra busquen l'autora d'un robatori molt curiós a la ciutat de Barcelona. Els fets van passar el passat 15 de maig i ara, amb les imatges de les càmeres de seguretat, la policia catalana intenta localitzar la dona que va robar les claus d'una dona que estava ingressada a l'hospital El Pilar, de Barcelona, i després es va desplaçar a casa de la dona, al mateix districte de Gràcia, i hi va robar.

Va robar les claus de l'habitació de l'hospital

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la dona, que encara no ha pogut ser identificada, va accedir a l'habitació de la víctima, en aquest hospital del centre de Barcelona, i es va endur les claus. Acompanyat d'una segona persona, un home, que s'encarregava de fer tasques de vigilància, va accedir al pis de la víctima i es va endur diversos objectes de valor.

Pilar Barcelona Dones

La dona que va accedir al pis amb les claus de la dona malalta / CME

Després de la denúncia, els agents de la Unitat d'Investigació (UI) van repassar les imatges de les càmeres de seguretat del pis i van poder posar cara a la dona que es va endur les claus i va accedir al pis.

Els Mossos d'Esquadra també han identificat un home que acompanyava a la dona i que, segons els investigadors, estava fent tasques de vigilància mentre l'autora material del robatori era a l'interior del pis.

La fotografia per poder-los identificar

Els investigadors de la policia catalana han difós la fotografia de l'home que acompanyava la dona per si altres agents dels Mossos podien ajudar a identificar-lo. Sobta, tal com es pot veure a les imatges, a les quals també ha tingut accés ElCaso.cat, la vestimenta que porta el presumpte còmplice.

Pilar Barcelona Foto

Façana d'entrada a l'hospital del Pilar, al districte de Gràcia de Barcelona / ElCaso.cat

La policia confia que es podrà identificar l'home si s'aconsegueix saber de quina empresa és l'uniforme que porta l'home.