Una boda a la ciutat xinesa de Suzhou, a la província de Jiangsu, va acabar amb un final del tot inesperat. Nuvi i núvia van resultar ser fills de la mateixa mare.

Descobreix que la núvia del fill és la seva filla desapareguda

Enmig de la cerimònia d'enllaç, que va tenir lloc el passat 31 de març, la mare del nuvi es va apropar als seus consogres per fer-los una pregunta del tot sorprenent: si la seva filla havia estat adoptada feia 20 anys.

La parella, desconcertada, es va mostrar enfadada en un principi, ja que l'adopció de la noia havia estat secreta durant anys i fins i tot alguns dels convidats del casament desconeixien els fets. Finalment, però, ho van admetre.

Després de parlar de les circumstàncies de la troballa de la nena, la mare del nuvi va trencar a plorar, descobrint que era la seva filla, a qui havia perdut quan era un bebè.

La seva sospita havia començat en veure una taca de naixement a la mà de la núvia, que era idèntica a la de la seva nena desapareguda.

Retrobament familiar en la boda de la família

I la confirmació dels pares adoptius de la noia, que la van trobar al costat d'una carretera 20 anys enrere, va encaixar totes les peces: mare i filla es van retrobar en un emotiu moment.

Boda china hija / Twitter

Una mare xinesa descobreix el dia de la boda del fill que la núvia és la seva filla desapareguda / Twitter

Però de sobte els dubtes van eclipsar la felicitat de la revelació, ja que si això era cert nuvi i núvia serien germans.

Tanmateix, la història va tornar a fer un tomb inesperat: el nuvi també havia estat adoptat després de la pèrdua de la filla petita feia 20 anys.

Per tant, els seus descendents no patiran problemes genètics i ara la família s'ha fet més gran i més feliç.