Una mare de 35 anys, Rachel Sanders, queda tancada a casa seva a Northampton per un repartidor d'Amazon una mica maldestre. Acaba sortint per la finestra del menjador.

Una mare queda tancada a casa seva a Northampton

La Rachel havia demanat per Amazon, la web de venda online i repartiment a domicili més potent del moment, un paquet, que va arribar a casa seva i la va acabar tancant. 

La mare de 35 anys va publicar al seu perfil de Facebook aquest curiós cas: després de rebre la notificació que el paquet ja era davant la seva porta, va intentar sortir per agafar-lo. Però el pany estava bloquejat des de fora.

Un repartidor d'Amazon maldestre

"No m'ho podia creure. Em vaig esforçar molt per obrir la porta, sense èxit". "Em preocupava que hi hagués algú a l'altre costat de la porta, perquè notava que algú l'estava forçant perquè no pogués obrir-la. Em vaig posar molt nerviosa i estava entrant en pànic".

Amazon encierro / Roland Leon Cedida

La Rachel va haver d'enfilar-se a la finestra del menjador per poder sortir de casa seva i descobrir la causa del seu tancament / Cedida

La Rachel, després de quinze minuts forcejant amb la porta, va acabar enfilant-se a la finestra del seu menjador per sortir de l'habitatge, missió res fàcil, perquè les finestres de casa seva no s'obren del tot i va haver de fer una mica de contorsionisme per aconseguir-ho. A l'altra banda de la paret va trobar la causa del seu "segrest".

Bloqueja la porta amb el paquet i surt per la finestra

Un repartidor d'Amazon una mica -o molt- despistat havia deixat el paquet, una capsa allargada i estreta, de forma que el picaport de la porta d'entrada a casa de Sanders havia quedat bloquejat.

La dona, entre bromes i una mica espantada i cabrejada va qualificar l'empleat de ser un "inútil total".

Amazon encierro / Facebook

La dona va denunciar a Facebook que un repartidor d'Amazon l'havia deixat tancada a casa seva amb un paquet / Facebook

"Haver de sortir per la finestra només per descobrir que m'havien tancat a casa meva amb el meu propi paquet, quina gràcia!". "Gràcies a déu ningú no em va veure, perquè no estic segura d'haver pogut explicar això als veïns".

Per la seva banda, un portaveu d'Amazon va declarar que "estan investigant l'incident".