Rapidesa, força i molts telèfons mòbils són els que han robat cinc lladres d'un magatzem d'El Corte Inglés de Campo de las Naciones de Madrid. Diversos individus van irrompre aquest divendres cap a les deu de la nit, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Madrid, encaputxats i amb matxets, amb els quals van rebentar les portes del centre, molt proper a IFEMA i l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Aquestes eines els hi van permetre accedir ràpidament per emportar-se tots els aparells electrònics que van poder, mentre dos vehicles els esperaven a la porta per fugir a tota velocitat del lloc dels fets.

Una vegada emplenats de telèfons els dos BMW, que a més eren robats, van sortir per les portes que van fracturar i que es trobaven bloquejades. Els cinc lladres van estar uns 9 minuts, segons ha detallat El Mundo, i tot apunta que van fer-se amb un botí proper als 200 dispositius mòbils. Tanmateix, en aquests moments s'està realitzant l'inventari del robatori, que encara no s'ha fet públic. A la zona on van perpetrar l'assalt només hi havia un vigilant de seguretat aquest divendres cap a les deu de la nit i no va ser un obstacle per agafar tot el que van poder i fugir d'El Corte Inglés de Campo de las Naciones de Madrid en direcció a l'M-40.

La policia busca els lladres fugits a Madrid

La Policia Nacional, en tenir coneixement dels fets, ha obert una investigació i busca els cinc individus com a presumptes autors del robatori d'aparells electrònics als grans magatzems. Els agents del Cos Nacional de Policia (CNP), de la Brigada de Policia Judicial i de la Brigada de Policia Científica ja han inspeccionat el lloc dels fets i continuen aquest dimarts amb les indagacions per tal de detenir els lladres. El robatori va ser ràpid, sense ferits i amb un botí substanciós de almenys 200 terminals mòbils repartits en diferents bosses que van ser introduïdes als dos cotxes BMW, tal com ha explicat el mitjà citat, en poc més de 9 minuts aquest divendres a la nit.