Un home rebenta una màquina escurabutxaques a Lleida amb una pedra després de no guanyar el premi.

Rebenta una escurabutxaques per no guanyar el premi

Cap a les vuit del matí d'aquest dijous, la Guàrdia Urbana va rebre una trucada que alertava d'una baralla entre el responsable d'un bar, al número 19 del carrer Templers, i un client.

En arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar que el client es trobava més calmat i assegut a una cadira.

La màquina escurabutxaques havia quedat inutilitzada per uns cops a la pantalla, que havia estat rebentada.

Segons va explicar l'encarregat del bar als agents, l'home, de 44 anys i veí de Lleida, havia entrat al bar per jugar a la màquina i quan va veure que no guanyava, va agafar una pedra i la va llançar contra la pantalla diverses vegades.

La Guàrdia Urbana va procedir a la seva detenció per un delicte de danys després de la denúncia del propietari de l'establiment.

Acusat de violar de forma continuada la filla de 14 anys a Lleida

També a Lleida, al Segrià, es va detenir aquest dijous un pare que havia estat denunciat per la filla de 14 anys després de rebre abusos sexuals continuats durant anys.

Va ser la mateixa menor la que va denunciar els fets davant els Mossos d'Esquadra. La policia va citar doncs l'home a la comissaria de Lleida i després de declarar va quedar detingut.

Comissaria Mossos Lleida ACN

Detingut després de ser denunciat per la filla de 14 anys per abusos sexuals continuats durant anys / ACN

Se li atribueix un delicte contra la llibertat sexual, que inclou els tocaments, l'abús i la violació. Fonts policials explicaven que el pare havia agredit presumptament la filla en diverses ocasions i de forma continuada.

Està previst que quan s'acabin les diligències policials, l'home sigui entregat al jutge de guàrdia