Una parella britànica d'estudiants, Rachel Kennedy i Liam McCrohan, de 19 i 21 anys respectivament, va perdre 210 milions d'euros del sorteig de l'Euromillones per una errada en el pagament de l'aposta.

Perden 210 milions d'euros per un error

La parella portava jugant els mateixos números - 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11- per cinquena setmana consecutiva, i divendres passat a la nit va sortir com a combinació guanyadora del sorteig.

Rachel Y Liam / Cedida

Perden 210 milions d'euros per un error / Cedida

Tot era alegria i entusiasme fins que es van adonar que alguna cosa anava malament. Rachel, estudiant d'Empresariales a la Universitat de Brighton, explica al diari The Sun la seva frustració: "Em sentia al cim del món quan vaig pensar que havia guanyat, però en descobrir que no ho havia fet, Liam estava més enfadat que jo".

El pobre Liam ja havia fet fins i tot càlculs de com gastarien els diners: "Ella estava bastant relaxada amb els diners, però jo ja me l'havia gastat al meu cap", afirma.

Malgrat tenir la combinació correcta, els joves no es van emportar els 210 milions d'euros de premi perquè van realitzar l'aposta a través d'Internet i el pagament no es va arribar a processar. La tecnologia! Maleït Internet!

Rachel va explicar que el pagament del sorteig estava programat automàticament però que al moment crucial, i sense ells adonar-se'n, el seu dipòsit es va quedar sense fons i no va apostar en la tirada que els hagués fet milionaris.

"No tornarem a utilitzar aquesta combinació"

Enmig del procés de recuperació, el mateix Liam ha compartit a Twitter la seva història, que s'ha viralitzat ràpidament.

A més, la parella ha decidit canviar la combinació de números en futures apostes: "No tornarem a utilitzar aquests números. Mai no havia guanyat res, tenim molt mala sort en aquestes coses", lamenta. Rachel i Liam semblen un ser un equip unit. Si aquesta pèrdua no tomba la parella, què ho farà?