Quatre persones han resultat ferides aquest diumenge al matí en l'incendi d'un pis situat a l'avinguda de Barcelona de Reus. Segons les primeres informacions, estaven utilitzant una radial a la cuina i una guspira ha encès un dissolvent.

Ferits en un incendi a Reus

Els Bombers de la Generalitat han estat avisats de l'incident a les 10.36 hores i fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions del cos, que han apagat les flames i han ventilat l'habitatge. Segons les primeres informacions, estaven utilitzant una radial a la cuina i una guspira ha encès una ampolla de dissolvent. Els Bombers han donat l'incendi per apagat a les 10.49 hores. Arran d'aquest incident s'ha activat un helicòpter i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Urbana de Reus.

Bomberos

Bombers / Arxiu

Desallotjats per un incendi a la bugaderia d'un hotel de Maçanet de Cabrenys

Una vintena de persones –entre clients i treballadors- han estat desallotjats preventivament aquest diumenge a la matinada per un incendi a la bugaderia d'un hotel de Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc s'ha rebut a la 01.25 hores i el foc ha calcinat una assecadora i una rentadora industrial en un edifici annex de l'establiment hoteler 'La Central'. La segona planta de la zona d'habitacions, que quedava comunicada pels conductes de la roba, ha quedat afectada per la fumarada i això ha obligat a desallotjar l'hotel. Cinc dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d'extinció i cap persona ha quedat ferida.

Quatre treballadors intoxicats en l'incendi d'una fregidora a Terrassa

Quatre treballadors van quedar intoxicats ahir dissabte al vespre en l'incendi d'una fregidora industrial en un restaurant de Terrassa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc es va rebre a les 20.02 hores en un establiment situat a la carretera de Montcada. Cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i, quan van arribar, l'incendi estava ja apagat però hi havia molt de fum al local. Els quatre treballadors intoxicats van ser atesos pel SEM.

Cinc membres d'una família, rescatats del foc a les Franqueses del Vallès

En paral·lel, cinc membres d'una mateixa família –amb tres menors d'edat- han estat rescatats per la façana aquest diumenge al matí en un foc al seu pis a les Franqueses del Vallès. Els dos adults han inhalat fum i han estat atesos i traslladats pel SEM a l'hospital.

L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 06.40 hores en un pis de la quarta planta d'un edifici de la plaça de Catalunya de les Franqueses. Les cinc persones de l'immoble afectat s'han confinat al balcó i han estat rescatades amb l'autoescala dels Bombers, que hi han treballat amb vuit dotacions.