L'Alejandro Navarro és un professor que s'ha fet viral perquè, mentre estava agonitzant abans de morir, es va posar a corregir els exàmens dels seus alumnes.

Un professor corregeix exàmens abans de morir

La Sandra Venegas, la seva filla, el dijous va compartir una foto del seu pare estirat al llit de l'hospital mentre corregia els exàmens i, en qüestió d'hores es va fer viral. Els fets van passar a Texas, als Estats Units, quan l'home va anar a urgències amb l'ordinador, ja que estava preocupat per les notes dels seus alumnes.

Els metges li van dir que es moriria i, l'Alejandro, preocupat pels exàmens dels estudiants, no va parar de corregir-los fins a l'últim moment. A les imatges, que s'han viralitzat a les xarxes socials, es pot veure com el professor està estirat a la llitera de l'hospital mentre corregeix els exàmens amb el portàtil i, al cap de poca estona de posar les notes, va acabar morint.

Foto viral de l'Alejandro Navarro

"Hi ha professors que fan moltíssimes hores extres, inclús amb la pandèmia del coronavirus. No hem de deixar que treballin a casa. Hem de ser amables amb els professors i no s'ha de normalitzar que treballin tantes hores", comenta Venegas a la publicació de Facebook.

Sandra Venegas y Alejandro Navarro / Sandra A. Venegas

L'Alejandro Navarro és un professor que, abans de morir a l'hospital, es va posar a corregir els exàmens dels seus alumnes / Sandra A. Venegas

Cinc dies després, la publicació continua sent viral i, actualment, ja té més de 180.000 "m'agrada" i milers de comentaris de persones mostrant el seu suport cap a la filla del professor, que encara no dona crèdit a la repercussió que ha tingut la seva foto.

"Lamento molt la pèrdua del teu pare. La meva mare ha mort aquest any per culpa del càncer. Cada vegada que em quedava a l'hospital amb ella, tenia la motxilla carregada amb molta feina. Definitivament, aquestes coses no haurien de passar", comenta una usuària.