A presó el còmplice del Melillero per haver-li venut l'àcid sulfúric amb què va atacar la seva exnòvia i una amiga a Cártama (Màlaga).

A presó el còmplice del Melillero

Els fets van passar a mitjan gener quan, José Arcadio D.N.; conegut popularment com "El Melillero", va intentar matar la seva exnòvia, la Sandra i la seva amiga, la Cristina; ruixant-les amb àcid sulfúric. Més d'un mes després, el jutge ha decretat l'ingrés a presó de la persona que li va proporcionar l'àcid al Melillero.

Melillero / Arxiu

Ingressa a presó l'home que li va proporcionar l'àcid sulfúric al Melillero / Arxiu

És un home de nacionalitat espanyola que ha ingressat a la presó de manera preventiva i sense fiança fins que es resolgui el cas, ja que està acusat de ser còmplice de l'intent d'homicidi de la Sandra i de la Cristina. A part d'aquest home, estan senti investigades gairebé desena de persones que haurien estat cobrint el Melillero durant els dies que es va fugar després d'intentar matar la seva exnòvia i l'amiga que l'acompanyava.

Sandra Melillero / Archivo

El Melillero va intentar matar la seva exnòvia i la seva amiga a Cártama (Màlaga)/ Arxiu

José Arcadio maltractava la seva nòvia

Els fets es remunten al 12 de gener: la Sandra, de 26 anys, va trencar amb el Melillero, ja que aquest la maltractava. José Arcadio, en comptes d'acceptar la ruptura, es va dedicar a assetjar-la i, un dia, la Cristina, amiga de l'exnòvia del Melillero, li va demanar que l'acostés a Cártama en sortir de la universitat.

Ruixades amb àcid sulfúric

La Sandra va acceptar i la va acostar al poble i, quan van arribar, es van trobar el Melillero, que els va fer baixar la finestra del cotxe i les va ruixar amb àcid sulfúric amb una concentració del 98% per intentar-les matar. Per aquest mateix motiu, José Arcadio va ingressar a presó sense fiança per temptativa d'homicidi.

Actualment, totes dues continuen ingressades a l'hospital i, encara que estaven molt greus, evolucionen favorablement. La investigació de la Guàrdia Civil continua oberta i no es descarten fer noves detencions. Estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.