Un home va fer-se passar per la seva dona per poder viatjar en avió a Indonèsia aquest mes de juliol. Abans d’embarcar, l’home havia donat positiu en covid-19. No volia perdre l’avió i es va posar un burca per suplantar la identitat de la seva dona i no ser descobert, però una hostessa de vol el va descobrir. Va ser detingut i portat a casa. 

Havia donat positiu en covid-19 i volia agafar el vol

L’home volia anar a la seva ciutat natal, Ternaku que es troba a la província de Malaku a Indonèsia. El vol que havia pagat era de la companyia Citilink amb seu a Indonèsia. Però no podia agafar-lo, perquè havia donat positiu en la prova de la covid-19. Així i tot, volia agafar el vol, segons ha explicat la CNN.com.

Es va disfressar amb un burca i va presentar-se amb la identitat de la seva dona. Ella havia donat negatiu en covid-19. El disfressat va aconseguir superar tots els controls de l’aeroport. Fins i tot, va pujar a l’avió, sense que ningú el descobrís. Però una hostessa de vol va destapar tot el muntatge.

Es va disfressar amb un burca i va ser descobert per una hostessa de vol

L'hostessa va avisar les autoritats quan va veure una persona havia entrat com a dona al lavabo i havia sortit com a home, perquè s'havia tret el burca. Quan va ser detingut, l’home va haver de tornar a fer-se la prova de la covid-19.

La prova va donar positiu i les autoritats van portar l’home a casa per fer la quarantena. A conseqüència de la seva actuació, té vigilància perquè no pugui escapar. Quan passi el temps de quarantena, serà processat. 

Incendi a un hospital de covid-19 a Iraq amb almenys 92 morts

La covid-19 continua posant en perill la vida de nombroses persones. Un hospital que es dedicava a tractar a pacients amb símptomes de covid-19 es va incendiar.

Al sud d'Iraq aquest mes de juliol va tenir lloc un incendi en un hospital de malalts de covid-19 i va provocar aproximadament 92 morts. Aquest succés ha provocat la ira contra el Govern iraquià per la seva negligència. 

Un curtcircuit va causar que una bombona d'oxigen esclatés a l'hospital Al Husein de la ciutat de Nasiriya. Entre els morts, hi havia pacients i sanitaris. Un treballador del centre va explicar que l'hospital no tenia les mesures de seguretat bàsiques.

Centenars de persones van sortir a manifestar-se a conseqüència de l'incendi. Volien protestar contra les autoritats iraquianes. Mustafa al-Kadhimi, el primer ministre iraquià, va organitzar una reunió d'emergència amb els funcionaris de seguretat per analitzar la situació de l'incendi.