Un expolicia de 27 anys ha assassinat la seva germana de 23 anys, a Buenos Aires. L'home ha empunyat un ganivet de cuina i li ha propinat una profunda estocada al coll a la jove. Durant el macabre succés, una patrulla policial esperava al jardí de la casa a què sortís l'assassí per emportar-se'l.

Un home talla el coll a la seva germana

Hores abans de l'assassinat, l'home, identificat com Denis Ángel Gonzalo Figueroa, va rebre una denúncia del seu parents per una agressió. Les autoritats van anar a buscar-lo i abans d'emportar-se'l a comissaria van passar per casa seva perquè recollís les pertinences necessàries.

Ganivet cuina / Unsplash

Un home talla el coll a la seva germana / Unsplash

Al domicili esperava Andrea Florència Figueroa, segons ha pogut saber Crònica, germana de l'arrestat. Els testimonis han afirmat que l'individu va entrar a retirar alguns objectes de valor mentre la patrulla policial esperava a fora.

Ja a dins de la casa, i de forma sobtada, Denis Ángel va empunyar un ganivet afilat de la cuina i va atacar per l'esquena la seva germana.

Andrea va morir a l'hospital

L'arrestat li va tallar el coll a la seva germana Andrea. En sentir l'enrenou els uniformats van entrar a l'habitatge, van reduir el subjecte i van trucar als serveis d'emergència per atendre la ferida.

Andrea va haver de ser traslladada d'urgència a l'hospital, on finalment ha mort. Denis Ángel, que havia format part de la Policia de la Província de Buenos Aires, va acabar detingut i processat per 'femicidi'.