La Policia Local de Gijón ha reduït amb diversos trets un home de 65 anys que va atacar a dos agents amb una destral i un ganivet quan anava a ser desnonat del seu habitatge al barri de Nuevo Gijón.

Un home ataca la policia amb una destral i rep quatre trets

Els fets s'han produït a les 12:30 hores al carrer Trueba, fins on s'havia desplaçat una patrulla de la policia per acompanyar a la comissió judicial amb motiu d'un desnonament.

El desnonat, J.L.F.S., va sortir de l'habitatge de forma violenta i agressiva colpejant amb la destral un dels agents i clavant una punyalada a l'altre, encara que en ambdós casos l'armilla va evitar que resultessin ferits.

Policia Local Gijón / @GijonLocal

Policia Local Gijón / @GijonLocal

Després de realitzar diverses advertències i intentar reduir l'home amb l'esprai reglamentari, els agents van realitzar sense èxit diversos trets intimidatoris a l'aire amb les seves armes i finalment van disparar a l'agressor, presumptament en defensa pròpia, ocasionant-li quatre ferides de bala.

Trasllat del desnonat a l'hospital

El ferit ha hagut de ser atès allà mateix pels serveis sanitaris i posteriorment ha estat traslladat a l'Hospital de Cabueñes. Els fets han estat comunicats al Cos Nacional de Policia que s'encarregarà de la investigació.