Enrenou per un vídeo viral amb dos agents de la Policia Local de Granollers que no atenen un home al mig del carrer. El consistori de la capital del Vallés Oriental ha demanat un informe a la Prefectura de la policia de la ciutat per investigar l'actuació de dos agents del cos que van desatendre un home que estava estès al terra

 

 

 

Moment que els dosa agents de la Policia Local de Granollers marxen sense atendre l'home / Cedit

Segons s’ha pogut saber, després de la publicació del vídeo de l’actuació, els fets van passar dilluns a la tarda quan la alguns veïns van alertar la policia que un home els havia amenaçat. 

“No es pot deixar escòria al mig del carrer”

La patrulla que s'hi va desplaçar va comprovar que aquesta persona mostrava símptomes d'embriaguesa, però van marxar del lloc sense atendre’l, segons han denunciat diversos veïns de Granollers. A les imatges es pot veure com un dels agents es va tombar cap a l'home i va dir en veu alta que "no es pot deixar escòria al mig del carrer". L'Ajuntament de Granollers diu que "fa dies" que es reben queixes del comportament d'aquest individu per aldarulls a la via pública.

Protesta de la CUP de Granollers

La CUP de Granollers han denunciat que independentment de l'actitud de l'home "cap persona pot rebre aquest tracte denigrant i negligent per part d'uns agents de la policia".

Granollers

Captura de pantalla del vídeo enregistrat amb la polèmica actuació dels dos agents de Granollers / Cedida

El grup municipal d'ERC ha qualificat l'actuació d'"irregular" i les dues formacions coincideixen a recordar que una de les funcions de la Policia Local és ajudar la població. També s'ha posicionat Junts per Granollers, que s'ha limitat a demanar explicacions del que va succeir. Més enllà de demanar investigar els fets, l’alcalde Mayoral (PSC), no ha badat boca.