La història de Roger L.S., el jove de 19 anys de les Franqueses del Vallès, no deixa de sorprendre. Aquest dissabte Sant va matar un home a trets, per l’esquena, al Club de Tir de Granollers, on feia poc temps que s’hi havia apuntat, i va escapar en direcció a Barcelona i després, en un cotxe amb dues joves, en direcció a Múrcia, fins que va ser arrestat. Però encara hauria pogut ser pitjor. Aquest dimarts, després de ser traslladat des de la comissaria de la Policia Nacional fins als jutjats, va intentar escapar-se. Segons han explicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia l’exmilitar va intentar "fugir sobtadament, sent atrapat mentre pujava les escales d'accés a les oficines del jutjat de guàrdia".

Armes intervingudes a l'home a Múrcia   POLICIA NACIONAL
Les dues pistoles que portava Roger L.S., en el moment de ser arrestat a Múrcia / CNP

Els agents de la Policia Nacional que el vigilaven el van poder enxampar i evitar que pogués arribar a sortir al carrer. Cal recordar que Roger L.S. es molt perillós. Ja va assassinar a sang freda un home a Canovelles i va assegurar que hagués obert foc contra els policies que el van detenir a l’estació de trens de Múrcia si hagués pogut. Fins i tot, arribant a l’estació, encara a bord del cotxe de les dues dones de Barcelona, van ser interceptats per una agent de la policia local per anar per un carril on no podien anar. Tal com va dir ell mateix, si la policia l’hagués volgut identificar, no hauria dubtat i també hauria obert foc, sabent que era un dels homes més buscats de tot Espanya.

A presó i pendent de ser traslladat a Granollers

Després d’intentar escapar, va ser entregat al jutge, que en va ordenar la seva entrada a presó provisional sense fiança pels delictes d'homicidi o assassinat, tinença il·lícites d'armes i delicte de resistència o atemptat en connexió amb delictes lleus de lesions. Tot de manera seguida entre la tarda del 8 d’abril, quan va obrir foc al Club de Tir de Granollers i fins a ser detingut, el matí de diumenge de Resurrecció, a Múrcia.

El detingut ha quedat a disposició del jutjat d'Instrucció número 2 de Granollers, pel lloc on va produir-se el tiroteig mortal. El jutge que porta el cas ha fet constar a les diligències del cas l’intent de fugida dels jutjats.