Espectacular detenció a les Planes, a Sant Cugat, de dues persones que aquest dijous al vespre es van escapar d'un control de la Policia Local de l'Ametlla del Vallès. Després de no fer cas a les indicacions dels agents policials, els dos ocupants de cotxe van iniciar una fugida que va acabar en aquesta zona, a tocar del bosc de Collserola, entre Sant Cugat i Barcelona.

Dos detinguts

La persecució es va allargar durant molta estona per la C-17 i després per la zona de Sant Cugat. Els dos escapolits van abandonar el cotxe a les Planes i van seguir la seva fugida a peu. Els Mossos d'Esquadra, per no perdre'ls la pista van decidir activar el seu helicòpter policial.

L'aparell va encendre la càmera tèrmica que porta incorporada, que permet detectar la presència de cossos vius en moviment, i també el focus, un potent flux de llum, que permet tant als operadors de l'helicòpter com als mateixos policies que són a peu de terra, tenir millor visibilitat de la zona que pentinen.

Vídeo del moment que l'helicòpter dels Mossos pentinava la zona / Cedit

Quan faltaven pocs minuts per les 12 de la nit des de l'helicòpter es van poder localitzar les dues persones i patrulles terrestres dels Mossos d'Esquadra els van detenir.

Investigació oberta

S'ha obert una investigació per aclarir què va passar, per quin motiu es van escapar del control de la Policia Local de l'Ametlla del Vallès i què amagaven.

Fonts policials encara no han aclarit per quins delictes els investiguen, més enllà de la desobediència i la conducció temerària en haver-ser fet escàpols del control policial dels agents de l'Ametlla.