Barcelona, fora de control. No hi ha dia que les imatges que genera la capital de Catalunya no facin posar els pèls de punta. Les darreres, aquest cap de setmana, al migdia, al centre de la ciutat però sota terra. A les vies del tren, en el seu pas per passeig de Gràcia, una estació de Renfe per la qual cada dia passen milers de persones, entre veïns de Barcelona i els turistes que visiten la nostra ciutat. 

 

A les imatges es pot veure com dues persones es barallen a la mateixa estació i acaben, tal com queda enregistrat al vídeo, l’enfrontament a les vies, on aprofiten les pedres que hi ha per llençar-se-les pel cap. De moment, encara ningú ha pogut aclarir què va passar, però algunes fonts apunten a la possibilitat que un dels dos estigués relacionat amb robatoris a la zona del tren, un fet, però, que ElCaso.cat no ha pogut confirmar. El vídeo amb les imatges d'aquest nou problema de seguretat a la capital de Catalunya s'ha fet molt viral a les xarxes socials, on l'enregistrament acumula desenes de milers de reproduccions i també molts comentaris, lamentant la imatge de degradació que dóna Barcelona, també de cara a l'exterior.

A pedrades a les vies del tren, a Barcelona

L’enfrontament s’inicia a l’andana d’aquesta cèntrica estació de tren, al bell mig de Barcelona, però va pujar de temperatura fins que la baralla continua a les mateixes vies del tren, amb la perillositat que això comporta, si hagués entrat un comboi a l’estació. El vídeo també demostra els moments de tensió que es van viure durant la baralla.

Alguns dels passatgers que estaven esperant a l’estació van haver de marxar per evitar ser ferits per les pedres que volaven durant l’enfrontament. Més enllà del pànic generat, que, malauradament, és habitual a la ciutat de Barcelona, no consten ni a la Guàrdia Urbana de Barcelona ni als Mossos d’Esquadra ferits greus ni denúncies per aquesta enèsima baralla a la ciutat.