Pepe Navarro és un periodista i presentador que s'ha fet viral en els darrers dies. El motiu? Ha sortit a la llum una sentència que demostra que és un maltractador. A ElCaso.cat, explicarem detalladament qui és aquest home i com va agredir a la seva amant, la Vanessa Martín.

Surt a la llum una sentència que demostra que Pepe Navarro és un maltractador

José Navarro Prieto, conegut popularment com Pepe Navarro, és un periodista que es va fer molt conegut a la dècada dels 90, ja que presentava el mític programa Esta noche cruzamos el Mississipi. A més a més, al llarg de tota la seva trajectòria professional, també ha presentat diversos programes a TVE, Antena 3 i Telecinco.

Jorge Javier Vázquez esbronca a Paloma García Pelayo a Sálvame Deluxe

Tot ha començat quan la periodista Paloma García Pelayo, col·laboradora de Sálvame Deluxe, li ha preguntat en directe sobre la sentència de l'any 2002 que demostra que va agredir a la seva amant Vanessa Martín en mig d'una discussió.

Pepe Navarro / Sálvame Deluxe

Pepe Navarro / Sálvame Deluxe

Jorge Javier Vázquez sabia que estava convidant al plató a un maltractador i, per si no fos poc, quan la periodista li va llençar la pregunta, aquest li va recriminar que "no era el moment de dir això" silenciant a García. Tot seguit, va dir que en el programa estaven en contra de la violència de gènere, uns fets que han estat molt criticats a les xarxes socials.

Condemnat per maltractament i injuries a Vanessa Martín

Arran d’aquest tens moment a televisió, han sortit a la llum els plats bruts d'aquest presentador, que l'any 2002 va haver de pagar una indemnització de 4.434 euros per maltractament i injuries a Vanessa Martín, que en el moment dels fets era la seva amant. Segons recull la denúncia, el periodista va apallissar a Martín en dues ocasions, causant-li múltiples lesions tant a la cara com a diverses parts del cos i, per si no fos poc, la va insultar dies després a través del mòbil.

Tot i que Pepe Navarro assegura que és una denúncia falsa i que el que va passar va ser que ella va ser qui el va agredir: "Quan la denunciant volia abandonar el pis, es va llençar a sobre d'ell agafant-lo pel coll i tirant-lo cap enrere. A conseqüència d'això, ell va perdre l'equilibri desplomant-se de manera involuntària sobre la Vanessa, atribuint aquest cop a les diferents contusions que va patir", deia la denúncia del presentador de Esta noche cruzamos el Mississipi.

La sentència és ferma i demostra que Pepe Navarro és un maltractador

No obstant això, el metge forense que va atendre a Vanessa Martín explica que és impossible que les lesions que va patir la dona fossin conseqüència d'un cop accidental i que, per tant, Pepe Navarro estava mentint. Per aquest mateix motiu, va ser condemnat per maltractaments i injuries a Vanessa Martín, que no ha dubtat a dir la seva 20 anys després, quan Pepe Navarro ha dit que es tracta d'una denúncia falsa, tot i que la sentència és ferma i demostra que és un maltractador.

"Va recórrer la sentència fins al final i va quedar molt clar que em va pegar. Els informes mèdics eren evidents"

 "Està condemnat per pegar-me a mi. La justícia sempre s'equivoca amb ell? Va recórrer la sentència fins al final i va quedar molt clar que em va pegar. Els informes mèdics eren evidents. Haig de seguir  aguantant tot això sense tenir la llibertat d'expressar-me? Realment és molt trist.", conclou Martín.