Fatal i trist accident mortal el migdia d'aquest dimarts al centre de Tarragona. Una dona de 70 anys va morir després d'impactar frontalment contra un altre vehicle a les cantonades dels carrers d'Apodaca i d'Orosi, a la part baixa de la ciutat.

Investiguen si un patinet elèctric va provocar l'accident

Segons consta a les informacions recollides per la Guàrdia Urbana de Tarragona, l'accident va tenir lloc pels volts de les dues del migdia en el xoc entre els dos cotxes, el de la dona que ha mort, i un cotxe que conduïa un home de 80 anys amb el carnet caducat.

La Guàrdia Urbana està investigant la participació d'un patinet elèctric que conduïa un repartidor en l'accident i si va poder tenir alguna cosa a veure en l'accident tal com han relatat alguns testimonis als investigadors de la policia de la ciutat. Sembla que un dels vehicles, el que conduïa l'home de 80 anys, l'hauria intentat esquivar i fruit d'aquesta maniobra hauria xocat contra el vehicle de la víctima.

La dona va morir a l'hospital de Santa Tecla

La dona de 70 anys va ser traslladada a Hospital de Santa Tecla on va morir durant la tarda. La Guàrdia Urbana va identificar el conductor que va xocar contra la dona i va confirmar que era una persona gran amb el carnet de conduir caducat. El conductor, un home d'uns 80 anys que va resultar ferit lleu, va negar-se a fer la prova d'alcoholèmia in situ. Un cop traslladat a l'Hospital Joan XXIII, se li va fer una anàlisi de sang que va donar negatiu.

Segons fonts de la policia de la ciutat, com a resultat del xoc, el vehicle que havia envaït el carril contrari "per causes encara per determinar" va acabar encastat a la façana d'un edifici del carrer Apodaca i va produir danys de consideració al vehicle de la víctima, i també a un altre cotxe aparcat i a diversos contenidors.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana van treballar en aquest fatal accident de trànsit al centre de Tarragona.

Més accidents amb patinets

Tot i que encara no s'ha tancat l'atestat d'aquest accident mortal de Tarragona, no és el primer cop que un patinet està involucrat en accidents de trànsit amb fatal final.

Agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona / ACN

La Guàrdia Urbana va investigar aquest accident on va morir el jove de 25 anys a Barcelona / ElCaso.cat

El mes de març un jove de 25 anys va morir mentre conduïa un patinet elèctric després de xocar a les nou del vespre contra un taxi en l'encreuament del carrer Ausiàs Marc amb el passeig de Sant Joan. El jove va ser traslladat i va acabar morint a l'hospital