Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que aquest diumenge al vespre, al voltant de les nou, es va iniciar a l’avinguda de Catalunya de Tàrrega, la capital de l’Urgell. Tal com es pot veure en un vídeo que s’ha publicat a les xarxes socials, dos grups de joves, veïns del poble i d’uns 20 anys, van iniciar un enfrontament per causes que encara s’estan investigant si bé tot sembla indicar que es va iniciar després d’un partit de futbol sala. A hores d’ara, no consten persones ferides de gravetat i s’han presentat quatre denúncies, creuades entre els participants en la baralla. 

Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, després de rebre l’avís de la baralla, quan les dotacions policials van arribar al lloc dels fets l’enfrontament ja s’havia acabat i van trobar quatre persones, que van ser identificades.

 

Les mateixes persones, dues d’origen magrebí i dues subsaharianes, dels dos grups enfrontats, en saber que podien ser relacionades amb els fets, també es van presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tàrrega i van denunciar els fets, dilluns a primera hora. 

Investigació oberta per aclarir els fets

Les investigacions que s’han obert ara des de la Unitat d’Investigació (UI) de la comissaria de Tàrrega hauran de servir per aclarir els fets i identificar a tots els participants en la baralla i confirmar si les versions que han donat les dues parts, lliguen amb la realitat. Fins al moment, no consten detinguts.

La policia catalana ha explicat que l'enfrontament, que no va deixar ferits, no està relacionat amb el tràfic de drogues i sí que sospiten, tal com han explicat els participants que van poder ser identificats, que va iniciar-se per un partit de futbol que s'havia jugat hores abans. Al voltant de dos quarts de nou del vespre els dos grups es van trobar, van iniciar una discussió i van acabar a cops.