Investiguen la mort d'un matrimoni després d'haver estat atacat per un dels seus moltons. Com si fos una seqüela de la pel·lícula ovelles assassines, estrenada el 2006 i produïda a Nova Zelanda, en aquest mateix país s'ha produït un crim relacionat directament amb aquests animals. La Policia neozelandesa ha obert una investigació aquest dijous per esbrinar si l'atac d'una violenta ovella serà darrere de la mort d'una parella d'avis d'uns 80 anys en una granja de West Auckland. L'home i la dona van ser trobats sense vida pel seu fill en un prat tancat sobre dos quarts de vuit del matí.

Les autoritats han assenyalat en un comunicat que al prat es trobava un moltó que havia provocat ferides lleus en arremetre contra una persona, identificada pels mitjans com el fill de la parella. "Quan el nostre personal va arribar al lloc, el moltó també els va atacar", ha explicat la policia neozelandesa. També han assegurat que, per aquesta raó, van decidir disparar contra l'animal, que va morir minuts més tard a aquesta granja a uns 25 quilòmetres a l'oest d'Auckland. La intervenció policial es va donar després de què el fill els alertés, segons ha apuntat The New Zealand Herald, en no tenir notícies d'ells des de fa dies.

Autòpsia i investigació forense

Els dos morts, un matrimoni d'octogenaris que regentaven una petita granja a West Auckland, ha estat traslladat a l'institut mèdic on se'ls realitzarà l'autòpsia aquest divendres. La investigació forense intentarà aclarir d'aquesta manera les circumstàncies entorn de la defunció dels dos avis, tot i que la principal hipòtesi és que l'ovella els va envestir en repetides ocasions i van perdre la vida pels cops.

Aquest succés ha fet volar la imaginació a les xarxes i la comparativa més senzilla ha estat amb la pel·lícula ovelles assassines de 2006. Aquest llargmetratge neozelandès dirigit per Jonathan King s'ubica en una remota granja de Nova Zelanda on un científic està realitzant un programa d'enginyeria genètica que intenta crear l'ovella perfecta. Però la trama es complica quan un grup d'activistes mediambientals allibera un d'aquests animals mutants i comença la rebel·lió de les ovelles que tenen per objectiu acabar amb tots els éssers humans.