Olga, la dona de 43 anys trobada morta surant en el canal de Massarrojos, una pedania de València, podria haver estat escanyada abans d'acabar a l'aigua.

Possible escanyament a València

Aquest dimecres es va trobar el cos d'una dona morta en una séquia de la pedania valenciana de Massarrojos.

Poc després es va descobrir que la desaparició de la dona havia estat denunciada per la seva germana el passat dissabte, quatre dies abans.

En el seu rescat va ser necessària la intervenció del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, que va treure el cos sense vida del canal d'aigua.

L'últim cop que l'Olga va ser vista amb vida va ser al seu poble, a Paiporta, a 20 quilòmetres del canal on es va trobar el seu cadàver.

En un primer examen no es van detectar indicis de violència externa al cos, que feia almenys un dia que era a l'aigua.

El cadàver d'una dona trobat surant en una séquia

Ara, després d'un primer examen forense, en un resultat provisional de l'autòpsia, es creu que la seva mort es podria haver produït abans que el cos caigués o fos llançat a la séquia i que va morir escanyada.

El diari Las Provincias també revela que el cos estava inflat després de romandre unes 24 hores a l'aigua, el temps aproximat transcorregut des de la mort per estrangulament.

Segons les primeres investigacions, el crim va passar en un altre lloc i el cadàver va ser arrossegat pel corrent fins que va quedar encallat a la comporta de la séquia al costat dels camps de Massarrojos.

Arrossegada pel corrent i possibles vincles amb el narcotràfic

La Guàrdia Civil sospita que la víctima va ser traslladada viva o morta en un vehicle fins a una de les localitats per què passa la séquia, on l'autor del crim es va desfer del cadàver i el corrent el va arrossegar.

Fonts properes a la investigació han informat que les dades que es coneixen sobre els últims paradors de la víctima i altres circumstàncies que envolten el succés motiven que els investigadors dirigeixin les seves indagacions cap a possibles vincles amb el narcotràfic.

Policia Nacional Valencia EFE

Apareix una dona morta en una séquia de València: portava dies desapareguda i va morir escanyada / EFE

Tot i que la denúncia de desaparició de la família es va posar a la Policia Nacional de València, ha estat el Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil qui s'ha fet càrrec de la investigació sobre els motius i circumstàncies d'aquesta dona morta.