Tràgic matí de dilluns a Barcelona i Badalona. Al voltant de dos quarts d'una d'aquest migdia ha aparegut el cos sense vida d'un home d'uns 30 anys flotant a la platja dels Pescadors de Badalona. Els esforços que han fet els vigilants per reanimar-lo no han servit per res i ha acabat morint.

Segons ha informat Protecció Civil, a la platja hi havia servei de vigilància i també hi onejava la bandera verda. S'està investigant què pot haver passat. L'avís s'ha rebut a dos quarts avisant de l'aparició d'una persona que es trobava surant al mar, per la qual cosa els equips de salvament hi han acudit i li han practicat un massatge cardíac, que no ha resultat efectiu. 

Segons Protecció Civil es tracta d'un home d'uns 30 anys del Senegal. Quan s'ha donat per mort el banyista s'ha activat el servei judicial que s'ha encarregat de fer l'aixecament del cadàver, ja a terra ferma.

Segon ofegament en poques hores a la costa de Barcelona

Aquest és el segon ofegat d'aquest dilluns. Avui mateix un home de 60 anys ha mort a la platja del Somorrostro, a Barcelona. Poc després de les deu del matí Protecció Civil ha rebut un avís d'ofegament, un home que demanava ajuda i que no podia sortir de l'aigua. Segons han explicat testimonis a la Guàrdia Civil, un home s'estava banyant i diverses persones han vist com demanava auxili. L'han pogut treure de l'aigua inconscient i han avisat als serveis d'emergències, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

En el cas de Barcelona la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions, per poder-lo identificar. Se sap que és un home de 60 anys, però no portava documentació ni cap dels altres banyistes ha pogut identificar-lo.

Dos menors morts en accidents aquàtics aquest cap de setmana

Un menor d'edat va morir mentre es banyava aquest dissabte al riu Segre en el seu pas per Lleida. Després d'hores de recerca, el GRAE dels Bombers va trobar el cadàver del noi, de 15 anys, al canal de Balaguer. A l'Ebre, a l'Aragó, la Guàrdia Civil també va recuperar aquest cap de setmana el cos d'un noi de la mateixa edat que s'estava banyant al riu i es va ofegar.

A última hora de la tarda d'aquest diumenge un nen de set anys també es va ofegar al canal Segarra-Garrigues, al terme municipal de Tàrrega. El nen, juntament amb altres menors d'edat, s'estava banyant al canal i hi va caure. El seu germà el va intentar treure, però no va poder, i va ser un home que passejava per la zona qui el va poder rescatar. Va ser traslladat crític a l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on segueix molt greu.