Tensió en un edifici ocupat aquest divendres a Llançà (Alt Empordà). La Policia Local del municipi gironí ha detingut un ocupa per agredir tres agents que estaven fent un control a l'habitatge al qual s'havien instal·lat il·legalment, al carrer Colomer. L'individu ha sortit i ha començat a provocar aldarulls, per la qual cosa els policies han actuat per reduir-lo, però ell ha respost propinant una mossegada a la mà a un dels agents mentre els altres dos van patir cops i rascades. Per això, van haver de demanar reforços, que van arribar poc després.

Finalment, van caldre sis agents per poder reduir-lo i detenir-lo, donada la resistència que mostrava l'ocupa. La Policia Local de Llançà, a més, ha obert diligències contra ell per possibles abusos el mateix divendres a la tarda, quan també van produir-se els aldarulls al carrer Colomer, en una de les platges del municipi de l'Alt Empordà. Després d'aquesta agressió als agents mentre intentaven arrestar-lo, els policies han augmentat els controls, especialment a l'estació de tren, per evitar l'arribada de nous i possibles ocupes. En concret, es van fer identificacions per esbrinar si tenien requeriments pendents i escorcolls contra el tràfic de drogues.

Altres operacions el cap de setmana a Llançà

Per espais de la ciutat, al carrer Núria, la Policia Local de Llançà va fer un requeriment per esbrinar un domicili i citació i una denúncia per desobediència a agents de l'autoritat. Al Nord, es van interposar dues demandes per incompliment de les ordenances, per sorolls i molèsties de gossos. Al Fluvià, els agents van detenir un conductor que es va saltar un control i va intentar investir un agent. L'home no tenia carnet, ni assegurança ni havia passat la ITV del cotxe. Però, a més, li van trobar 6,2 grams d'haixix i marihuana, per la qual cosa va escapar però el van aconseguir arrestar més tard al seu domicili.