La Policia Nacional ha rescatat una dona embarassada que estava segrestada per la seva parella en un pis del districte madrileny de Carabanchel. La policia va trobar la dona gràcies al fet que ella mateixa va poder llençar una nota manuscrita per la finestra demanant auxili. Segons la víctima, la seva parella l'havia maltractat i havia intentat asfixiar-la en diverses ocasions.

Els fets es van saber aquest dijous al matí gràcies a la trucada al 091 que va fer un veí alertant que havia vist a una dona llançant una nota des d'una finestra. L'home havia llegit la nota i havia trucat a la policia per dir que la dona necessitava ajuda.

La policia va sentir crits de la noia al pis

Quan els agents van arribar al lloc van poder sentir els crits de la víctima, i davant la negativa a obrir la porta, van haver d'entrar a la força al pis. En aquest moment, el presumpte agressor va saltar per la finestra, però va ser interceptat al garatge de l'edifici després de colpejar i provocar lesions a diversos policies.

La dona va manifestar que la seva parella la tenia tancada en l'habitatge tancada en clau en aquest pis de Madrid i que li havia pres el telèfon mòbil per a deixar-la incomunicada. Va assegurar que a la nit l'havia agredit a cops de puny i puntades de peu, fins i tot a la panxa, i que va intentar escanyar-la diverses vegades.

Detingut per detenció il·legal

A l'interior del pis la Policia Nacional va trobar drogues, elements per la seva venda i també cartutxos d'armes de foc. L'home va ser detingut com a presumpte responsable d'un delicte contra la salut pública, detenció il·legal, maltractaments i atemptat contra agent de l'autoritat, segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa aquest divendres.