Una jove de 26 anys i nacionalitat ucraïnesa està ingressada en estat crític a l'hospital General d'Alacant després de precipitar-se per un penya-segat de 20 metres d'un turístic castell de la localitat de Benidorm quan es feia una selfie -autoretrat-.

Cau per un penya-segat de 20 metres a Benidorm

Els fets van ocórrer aquest dimarts, sobre les 18:10, quan la jove i una amiga es trobaven al mirador del castell de Benidorm, conegut popularment com el balcó d'Europa. Es tracta d'un dels punts més visitats i fotografiats de la ciutat. La jove va tractar de fer-se un selfie sobre una barana amb la platja de Llevant de fons i es va precipitar pel penya-segat de 20 metres fins al mar.

De l'aigua va ser rescatada per socorristes que la van portar fins a unes roques properes per practicar-li les maniobres de reanimació, abans de ser traslladada en estat inconscient fins al port. Des d'allà va ser traslladada a l'hospital pels efectius sanitaris, que li van realitzar maniobres de recuperació cardiopulmonar avançada i van aconseguir recuperar-li les constants vitals, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

La jove està ingressada en estat crític a l'hospital General d'Alacant, al que va ser evacuada amb diversos traumatismes i símptomes d'ofegament.

Els policies del grup de drogues de Mèrida, detinguts per narcotràfic

La Policia i la Guàrdia Civil han dut a terme una important operació contra el narcotràfic. Per la quantitat de droga confiscada i per les detencions efectuades, sumant ja 22 arrestos. Aquí ve lo 'bo': Els investigadors han detingut els agents del grup complet d'estupefaents de Mèrida (Badajoz)inclòs l'inspector en cap. A més d'aquests cinc policies, ha estat detingut un guàrdia civil. Policies arrestant policies. Els integrants del grup d'estupefaents detinguts per la seva presumpta implicació amb la trama de contraban i narcotràfic. Un circ.

Guàrdia Civil / EFE

Guàrdia Civil / EFE

"L'operació era molt delicada per la presumpta implicació d'especialistes en la lluita contra el crim organitzat. Saben els mètodes d'investigació. Saben com detectar seguiments. Saben com treballen i investiguen les Forces de Seguretat de l'Estat. Les investigacions sobre investigadors són les més complicades", apunten fonts properes a l'actuació, segons El Mundo.

La investigació, que està oberta i sobre la qual pesa el secret de les actuacions, tracta ara d'aclarir la relació d'aquests policies amb organitzacions il·legals dedicades al narcotràfic.