Una jove de 26 anys i nacionalitat ucraïnesa va ingressar en estat crític a l'hospital General d'Alacant després d'estimbar-se pel penya-segat de 20 metres a Benidorm quan es feia una selfie -autoretrat-. Va ser rescatada i reanimada de l'aigua però, després de diversos dies ingressada en la Unitat de Reanimació, la jove ha mort.

Accident mortal a Benidorm

L'incident va tenir lloc dimarts, cap a les 18.10 hores, quan es va sol·licitar la intervenció del CICU per assistir a una jove en parada cardiorespiratòria després de caure pel balcó del Mediterrani quan es realitzava una fotografia amb una amiga al mirador.

Es tracta d'un dels punts més visitats i fotografiats de la ciutat. La jove va tractar de fer-se un selfie sobre una barana amb la platja de Llevant de fons i es va precipitar pel penya-segat de 20 metres fins al mar.

De l'aigua va ser rescatada per socorristes que van arriscar la seva integritat per portar-la fins a unes roques properes i practicar-li les primeres maniobres de reanimació, abans de ser traslladada en estat inconscient fins al port.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU i una altra de SVB, l'equip mèdic del qual va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada a la dona i altres tècniques d'estabilització fins que van aconseguir recuperar les seves constants vitals. Després de ser estabilitzada, va ser traslladada per politraumatisme i símptomes d'ofegament a l'Hospital General Universitari d'Alacant, on ha mort aquest divendres.

Detingut un depredador sexual que escanyava les seves víctimes a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un jove de 26 anys per ser el presumpte autor de cinc agressions sexuals, dues de les quals amb penetració vaginal. Quatre es van produir a l'Hospitalet de Llobregat mentre que la cinquena es va denunciar al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. L'individu ja està a la presó.

Mossos d'esquadra - Vehicle

Recurs Mossos d'Esquadra / Arxiu

Totes les agressions esmentades van ocórrer entre el 5 de juliol i el 13 de setembre. Segons els Mossos el presumpte agressor seguia sempre el mateix mètode: escollia noies joves, les perseguia de nit fins a casa, sobretot als cap de setmana, i llavors accedia al portal abans que es tanqués la porta. Una vegada allà les atacava, les escanyava violentament i les amenaçava verbalment a fi de cometre l'agressió sexual.