Nules (Castelló) està de dol per la tràgica mort d'un noi de 26 anys: el seu gos, de raça perillosa, l'ha atacat brutalment a mossegades i, malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-lo, ha acabat morint. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest estrany succés, que ha causat gran commoció entre els veïns del municipi.

Els fets han passat aquest cap de setmana a Nules, un municipi de poc més de 13.000 habitants de Castelló. Tot ha començat quan Emergències 112 ha rebut un avís d'un incident al carrer de Sant Agustí d'aquest municipi.

La víctima és un noi de 26 anys brutalment atacat pel seu gos

Els agents de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar la gravetat dels fets: a l'interior del domicili hi havia un jove de 26 anys inconscient que havia estat brutalment atacat pel seu gos, de raça Pitbull, una raça potencialment perillosa. Els sanitaris el van intentar reanimar, però, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint.

Pitbull / Pxfuel
Els Pitbull són gossos de raça potencialment perillosa, però és poc usual que ataquin a les persones: investigació oberta per saber què ha passat / Pxfuel

Investigació oberta en mans de la Guàrdia Civil

L'Institut Armat ha obert una investigació per esbrinar les causes del fatal accident. Actualment, l'animal està al Seproanimal de Vinaròs, on molt probablement, des dels jutjats, s'ordenarà el sacrifici del gos per la seva extrema perillositat. 

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
La Guàrdia Civil investiga la mort d'un noi de 26 anys de Nules (Castelló) que ha mort després de ser brutalment atacat pel seu gos  / Europa Press

Els veïns del municipi encara no donen crèdit al terrible succés: "Mai havíem vist res semblant"

Els fets han causat gran commoció entre els veïns d'aquesta localitat, que encara no donen crèdit a la tràgica situació: "Mai havíem vist res semblant. Sí que s'ha donat el cas, alguna vegada, d'un gos que mossega al seu amo o a altres persones, però mai que l'arribés a matar", explica un dels veïns de la zona.

Un Pitbull protegeix un nen de 3 anys que perdut en un bosc dels Estats Units

Tot i que els gossos Pitbull són considerats de raça potencialment perillosa, és poc usual que ataquin a les persones i el que ha passat en aquest municipi de Castelló és un fet molt inusual. De fet, fa dos anys, es va viralitzar un succés als Estats Units: un gos de raça Pitbull va protegir un nen de 3 anys que s'havia perdut al bosc. Li va fer costat fins que els policies el van trobar, uns fets que van causar gran commoció a escala internacional.