Els Mossos d'Esquadra investiguen la caiguda accidental mortal que va patir un jove de 22 anys aquest passat dijous 29 d'abril de matinada al centre de Barcelona.

Va morir gairebé a l'acte

Els fets van passar al número 45 del carrer de Ferlandina i per causes que encara es desconeixen, un jove de nacionalitat filipina es va precipitar i va impactar contra terra, quedant greument ferit. De res van servir els esforços del Sistema d'Emergències Mèdiques. El jove va morir gairebé a l'acte.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís al voltant de les cinc de la matinada i quan es van desplaçar al lloc dels fets, i després d'entrevistar-se amb els veïns, van concloure que es tractava d'una mort accidental després de la precipitació des d'un dels balcons d'aquest bloc de cinc plantes al cor del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

El cos del jove, sense signes de criminalitat

En la primera inspecció ocular la policia catalana va descartar que el cos del jove presentés ferides ni cap indici que fes pensar que es tractava d'una mort criminal. Les comprovacions forenses així ho van confirmar.

També es descarta, segons han explicat fonts de la policia catalana, que es tractés d'un suïcidi. La caiguda mortal s'ha tancat com un accident, apunten des dels Mossos d'Esquadra.

Consternació entre la comunitat filipia del barri

La comunitat filipina és una de les nombroses en aquesta zona de la ciutat de Barcelona. Segons han explicat diversos veïns a ElCaso.cat la mort del jove, conegut al barri, ha generat molta consternació entre els veïns. Compatriotes del jove mort han instal·lat un petit altar amb imatges de la víctima, flors i espelmes.