El David és un noi de 19 anys que ha mort aquest dissabte en un pantà de Caldes de Malavella (Selva). A ElCaso.cat hem parlat amb una persona molt propera al jove que ha mort ofegat i això és el que ens ha explicat.

Mor ofegat al pantà de Can Llop

Els fets van passar el dissabte al migdia: el David havia anat a passar el dia amb el seu grup d'amics al pantà de Can Llop de Caldes de Malavella. El jove es volia banyar i els seus amics el van alertar que no ho fes, però ell no els va fer cas. Al cap d'una estona d'entrar a l'aigua, a uns tres metres de la riba, es va començar a ofegar i els seus amics, immediatament, van trucar als Bombers.

Quan els Bombers i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va arribar fins al pantà, va rescatar el seu cos a dos metres de fondària i el van intentar reanimar, però no ho van aconseguir: el jove de 19 anys havia mort ofegat.

"Era un jove molt amable, respectuós i amb molt futur"

El David era un jove de 19 anys d'Hondures i, quan era molt petit, la seva mare el va portar a viure a Catalunya, on ha passat pràcticament tota la seva vida. "Era un noi molt amable i respectuós. Era un jove amb molt futur i mai ha canviat la seva manera de ser: senzill i educat. No em puc creure el que ha passat. El meu cor està destrossat", comenta la dona entrevistada a ElCaso.cat.

David Caldes de Malavella / Facebook

El David és un noi de 19 anys que ha mort ofegat al pantà de Caldes de Malavella (Selva) / Facebook

Persona molt estimada a Caldes de Malavella

La mort del David ha causat gran commoció a Caldes de Malavella, ja que era una persona molt coneguda i estimada al poble i les xarxes socials s'han emplenat de missatges de suport cap a la seva família: "Descansa en pau amic. Sempre se't recordarà. Molta força a la família i a tots els que l'estimàvem", comenta una noia en una publicació de Facebook.

Investigació oberta per esclarir els fets

Però com pot ser que s'hagi ofegat? Encara que tot apunta que es tracta d'un accident, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.