Dani Santulli, un jove de 19 anys de Missouri (Estats Units d'Amèrica) ha passat vuit mesos en coma i ha quedat en estat completament vegetatiu després que participés en les innocentades de la seva universitat. El jove havia de superar totes les proves, les quals posaven en greu risc la seva salut, si volia formar part de la fraternitat Phi Gamma Delta de la Universitat de Missouri; si no, com succeeix en molts casos d'aquesta mena, seria la riota de la institució.

L'octubre de l'any 2021, Santulli va ser convidat a una festa organitzada per la fraternitat Phi Gamma Delta, on tindrien lloc una sèrie de reptes per tal d'admetre els nous estudiants dins el col·lectiu, molt popular a la universitat. Les proves van resultar fatals per al noi: va patir una aturada cardíaca i, després que els metges poguessin reanimar-lo, va estar en coma durant vuit mesos. Ara, tot i que ha despertat, presenta un estat totalment vegetatiu: s'ha quedat cec i mut, i no pot moure's. Els danys cerebrals que van causar-li les proves són, per ara, irreversibles. Per aquest motiu, la família del jove ha anunciat que ha pres mesures legals contra la universitat i contra dos dels joves que aquella fatídica nit van obligar el seu fill a passar per proves molt perilloses. 

El noi estava obligat a ingerir ampolles senceres d'alcohol

Segons ha pogut saber la policia que va investigar el cas, els nois que acudien a la festa, molts dels quals no arribaven als 21 anys i, per tant, legalment no podien beure alcohol, estaven obligats a ingerir ampolles senceres de diferents begudes. En el cas de Santulli, els membres de la fraternitat primerament van col·locar-li un tub fins a la gola, i l'obligaven a beure cervesa fins que s'afartés. Tots aquells joves que no aconseguien beure les quantitats d'alcohol estipulades ni superar les proves eren considerats "dèbils" i els feien fora de la fraternitat, convertint-se així en motiu de burla per tots aquells que en formaven part. Després de consumir grans quantitats de cervesa, Santulli encara va haver de beure's una ampolla sencera de vodka, el tamany de la qual era familiar, segons el Daily Mail. A més a més, el jove tampoc havia dormit, i la família denuncia que tant a ell com a altres nois els van obligar a ficar-se dins de contenidors d'escombraries, que estaven plens de vidre. 

La família també denuncia el tracte "deplorable" que el noi havia estat rebent per part dels membres de la fraternitat, que obligaven els joves que volien entrar-hi a comprar coses i menjar per la casa amb els seus propis diners, o a netejar-los les habitacions, entre d'altres. La víctima, dos dies abans de l'incident, va trucar la seva germana per explicar-li la situació i dir-li que no podia més, però que sabia que havia d'aguantar per tal de formar part de la fraternitat i no ser el blanc de bromes encara pitjors

Durant la festa, va patir una aturada cardiorespiratòria

Després d'ingerir les inimaginables quantitats d'alcohol, i com era previsible, el noi va desplomar-se a terra. Els assistents de la festa creien que simplement s'havia desmaiat i van dur-lo a una habitació, però el jove estava patint una parada cardiorespiratòria. Quan al cap d'una estona van adonar-se que el noi no s'havia mogut ni donava senyals de vida, van portar-lo fins a l'hospital; tanmateix, van deixar-lo estirat a les portes de l'hospital i van fugir en cotxe. Un dels membres de la fraternitat, el "padrí" del Dani, va enviar un missatge entre rialles a un amic seu dient "el meu fill ha mort". 

Vuit mesos en coma i un pronòstic "horrible"

El jove ha passat els últims vuit mesos de la seva vida en coma. En despertar-se, els danys cerebrals que ha patit són, per ara, irreversibles, i el noi és totalment dependent, ja que no veu, ni parla, ni es mou. La família, que ha demandat a la universitat i als membres de la fraternitat, en declaracions als mitjans, es mostra desolada. L'advocat de la família ha declarat als mitjans que aquest és "el pitjor cas d'innocentades, en termes de danys, dels Estats Units d'Amèrica. No es pot tenir danys pitjors i continuar viu".