Tragèdia en una petita família del Regne Unit. Un nen de cinc anys va morir per empassar-se una xinxeta. Kyle Lewis va perdre la vida quan feia tan sols sis dies del seu cinquè aniversari, aquest 28 d'octubre, a l'hospital especialitzat de Leeds, al comtat de Yorkshire, a Anglaterra. El principal problema va venir poc després d'engolir l'agulla d'un taules d'anuncis, per les diverses parades cardiorespiratòries que li van danyar entre el 90 i el 95 per cent cervell, segons ha explicat The Star. Quan va començar a presentar símptomes d'ofegament i van adonar-se que s'havia empassat una xinxeta va ser traslladat immediatament a l'hospital general de Rotherham, on va ser reanimat en quatre ocasions per després enviar-lo al centre específic on li van practicar la exploració.

Suport vital i defunció del petit Kyle Lewis

Després dels trasllats, van mantenir-se amb suport vital durant dos dies, fins que li van realitzar la exploració cerebral, on ja van veure que la recuperació era pràcticament impossible. Va patir múltiples convulsions i un augment de la temperatura, que li va fer morir a l'hospital als braços dels seus pares, l'Emma i en Mark. De fet, el van mantenir amb suport vital fins que ells "van estar preparats per acomiadar-se". Així ho ha explicat la mare del Kyle al mitjà citat: "però mai estàs preparat, oi?".

"Kyle va decidir que era el seu moment després que tingués la seva última abraçada amb la mare i el pare. Va agafar el seu darrer batec mentre l'abraçàvem", ha finalitzat l'Emma. La mare ha explicat que la seva dita preferida era "no era jo" i que lo encantaven els dinosaures. Per això, a la barana de casa, la família ha creat un monument que inclou una pancarta que l'hospital de Leeds els va donar, amb un dinosaure adjuntat per la mare.

Web per recaptar fons pel funeral

Alguns amics de la família van crear aquest 4 de novembre una web per recaptar fons pel funeral del Kyle. "Per fer les coses una mica més fàcils, alguns de nosaltres volíem configurar-ho per ajudar-li a donar-li el millor desplaçament possible. Cap pare hauria d'haver d'enterrar el seu fill i haver de lluitar per trobar els diners per fer-ho", diu el text de la pàgina Gofundme. Fins ara s'han recaptat gairebé 1.000 lliures.