Paris Hilton i Carter Reum es van casar l'11 de novembre a Los Angeles. La famosa hereva de l'imperi hoteler dels Hilton és de sobres coneguda per la seva feina en els mitjans de comunicació i les seves constants polèmiques i excentricitats.

Hilton ha tingut una trajectòria professional molt variada, ha treballat com a empresària, dissenyadora de moda, model, cantant i discjòquei. A més, el 2007 va ser condemnada per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Carter Reum, de 40 anys, va anunciar el mes de febrer d'aquest mateix any el seu compromís amb Paris Hilton, recentment es van casar en una mansió que va ser propietat de l'avi de Hilton, va ser una cerimònia ostentosa que va durar tres dies.

Reum va ser el quart promès de Paris Hilton, una xifra impressionant que mostra la inestabilitat que sempre ha transmès l'hereva dels Hilton. La polifacètica milionària va estar compromesa amb Jason Shaw el 2002, Paris Latsis el 2005 i amb l'actor Chris Zylka el 2017.

Els negocis de Carter Reum

El flamant marit de Hilton és un home de negocis d'èxit. Ve també d'una família adinerada, el seu pare era el president d'Amsted Industries, una de les empreses més importants dels Estats Units.

El 2003 va acabar els seus estudis a la prestigiosa Universitat de Colúmbia i va començar la seva etapa en l'àmbit dels negocis. El primer d'ells el va iniciar el 2007 juntament amb la seva germana, era una companyia de licors anomenada VEEV Spirits, l'empresa va tenir un creixement enorme i la van vendre el 2016.

Paris Hilton EP (2)

Paris Hilton / Europa Press

El 2016 Reum va fundar l'empresa amb la qual més diners han guanyat, M13 Ventures, aquesta companyia es dedica a les grans inversions en diversos sectors. Actualment, té participació en Classpass, Lyft, Snapchat i Pinterest.

Reum segueix al capdavant de la seva empresa, encara que té altres activitats. Es dedica a fer xerrades motivacionals per ajudar altres persones a millorar en l'àmbit empresarial. També ha escrit un llibre titulat 'Shortcut your startup: Deu maneres d'accelerar l'èxit empresarial'.

És una persona summament discreta amb la seva vida privada, al contrari que la seva esposa, a més va arribar a afirmar que no "li agraden massa les càmeres". Ja que prefereix centrar-se en els seus negocis.

El casament de Hilton i Reum

De la cerimònia de Paris Hilton i Carter Reum se sap realment poc. Es va celebrar en una luxosa mansió de Los Angeles i va durar tres dies. S'han guardat en secret gairebé tots els detalls perquè seran emesos a 'Paris in Love', la nova sèrie de telerealitat protagonitzada per Hilton.

Serà estrenada a finals de novembre i ensenyarà els detalls del casament, els dies previs i el viatge de nuvis.