Serena Williams és una de les icones més importants de l'esport mundial. La tenista de Michigan és una llegenda per tots els èxits que ha aconseguit en les pistes i és considerada per molts experts com la millor de tots els temps en la seva disciplina.

La seva carrera en la WTA es resumeix amb una dada espectacular, ha jugat 1007 partits i ha guanyat 855. Fa molts anys que domina el tenis mundial i en l'actualitat, amb 40 anys, continua sent una de les personalitats més influents del planeta.

És la segona persona que més Grand Slams ha guanyat en l'àmbit individual amb 23, sent superada únicament per Margaret Court (24). Malgrat això, Williams ha sumat diversos títols més d'aquesta categoria que engloba als tornejos més rellevants, ha guanyat en la categoria de dobles 16 vegades, sumant un total de 39.

També ha participat en els Jocs Olímpics, aconseguint quatre medalles d'or, una en la categoria individual i tres en dobles. Va assolir el 2008 el Golden Slam, al guanyar un or olímpic, l'US Open, Wimbledon, Roland Garros i Open d'Austràlia el mateix any.

Diners i patrimoni de Serena Williams

La tenista és una esportista d'èxit i les marques més importants del món volen comptar amb ella. De fet, segons Forbes, és la segona atleta femenina més ben pagada del planeta. La nord-americana guanya anualment 36 milions de dòlars (31,7 milions d'euros).

A la seva carrera en el circuit de la WTA ha guanyat 75 tornejos. Els seus resultats esportius i la seva llarga trajectòria han aconseguit que guanyi 94,5 milions de dòlars en premis aconseguits en el tenis professional des de 1997 fins ara.

Serena EP (2)

Serena Williams / Europa Press

Tot i que fa molts mesos que té problemes físics que no li han permès participar en diversos tornejos i continuar augmentant el nombre de trofeus a les seves vitrines, ha aconseguit una enorme fortuna. La revista Forbes estima que el patrimoni de Williams és d'uns 225 milions de dòlars (198,5 milions d'euros).

Ha treballat amb diverses marques, sent la imatge de molts projectes empresarials. La tenista guanya aproximadament 18 milions de dòlars a l'any per contractes publicitaris, ha col·laborat amb marques com Intel, Gatorade, Pepsi, Delta, Beats, Lincoln, Chase Bank, Wilson, IBM i Mission Athletecare.

Els negocis de Willams

La tenista ha declarat en diverses entrevistes que es considera una persona estalviadora. Malgrat això, ha decidit aventurar-se en diversos projectes empresarials per generar noves fonts d'ingressos. El 2014 va fundar Serena Ventures, una empresa que de dedica a invertir en noves companyies. Ha donat suport amb aquesta entitat a prop de 30 empreses emergents, moltes d'elles dirigides per dones.

S'ha interessat també pel comerç de roba a través d'internet. El 2018, va crear la seva pròpia marca amomenada 'S by Serena' i és membre de la junta directiva de Poshmark, una empresa que es dedica a comerciar roba de segona mà.

També ha invertit en diversos immobles amb què ha aconseguit augmentar el seu enorme patrimoni. El 2017 va decidir comprar una mansió a Beverly Hills per 6 milions de dòlars, els experts creuen que el valor de l'habitatge ha augmentat fins a assolir els 7,5 milions. Actualment, té en venda una casa a Bel-Air que va adquirir el 2019, la tenista demana 10 milions de dòlars per ella.

La seva última compra va ser una mansió de gairebé 1.000 metres quadrats en Palm Beach, lloc en el qual resideix i entrena habitualment. Li va costar 7 milions de dòlars i té amb tota mena de comoditats com una pista de tenis, vuit habitacions, gimnàs, cinema, spa i fins a un embarcador.