Pep Guardiola és un dels entrenadors més admirats a tot el món. El tècnic del Manchester City és una persona d'èxit en l'àmbit esportiu, porta molts anys a Anglaterra i el seu equip no ha deixat de guanyar títols temporada rere temporada.

Ha aconseguit fer una bona quantitat de diners gràcies als seus mèrits esportius. Com a jugador va ser el capità del Barça durant molts anys, sent un dels esportistes més carismàtics en la seva etapa en el club català. Com a entrenador ha continuat guanyant molts títols, ha entrenat el Barça, el Bayern de Munic i al Manchester City.

Guardiola ha fet algunes inversions en altres negocis no relacionats amb el futbol. El català ha aconseguit algunes fonts d'ingressos extres per quan acabi la seva etapa com a professional en l'àmbit futbolístic.

Els diners de Pep Guardiola

Segons explica GQ, Pep Guardiola té un patrimoni proper als 40 milions d'euros. El tècnic ha treballat sempre en l'elit del futbol mundial i ha aconseguit complir les expectatives a Espanya, Alemanya i Anglaterra pel que els contractes esportius i de patrocinadors mai no li han faltat.

Guardiola cobra prop de 27,5 milions d'euros bruts per temporada, pràcticament uns 14 de nets. A més, té contracte amb l'entitat anglesa fins a l'estiu de 2023. Únicament Diego Pablo Simeone cobra més que Guardiola per la seva feina a les banquetes.

Guardiola Ep (2)

Pep Guardiola / Europa Press

L'entrenador del City té diversos contractes de patrocini amb diferents marques com Puma, Gore-Tex, Nissan i és ambaixador del Mundial de Qatar 2022. Es calcula que guanya prop de set milions d'euros anuals per ells.

El negoci de Guardiola a Manchester

En 2018 Guardiola va decidir obrir Tast, un restaurant de cuina catalana a Manchester. El local està situat a King Street i està molt bé valorat pels usuaris de Tripadvisor. També tenen participació en aquest projecte Txiki Begiristain i Ferran Soriano, membres de la direcció esportiva del Manchester City.

L'establiment compta amb una nota mitjana de 4,5 sobre 5 estrelles. El xef Paco Pérez és el que gestiona la cuina, es tracta d'un cuiner summament conegut que té estrelles Michelin. El preu mitjà per comensal és d'uns 35 euros.

Part del patrimoni de Guardiola

Pep Guardiola ha tingut diversos cotxes des que viu a Manchester. La premsa britànica els ha enumerat un Range Rover, un Merceder GLE, un Mini i un Bentley GTX700.

De fet, en una entrevista per a Movistar+ va comentar que el seu primer cotxe se'l va vendre Michael Laudrup quan ell acabava d'arribar al primer equip del Barça, també va dir que encara el té.

També la marca de rellotges Richard Mille va decidir regalar Guardiola nu dels 50 rellotges que va fer la firma per homenatjar la carrera de Rafael Nadal. Aquest complement té un valor d'uns 1,3 milions d'euros.