Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts dues persones que havien construït una barraca en una zona de la muntanya de Montjuïc, a Barcelona, i des d'on s'havien fet forts en la venda de droga.

 

Després d'una investigació d'agents de la comissaria de Sants-Montjuïc, un equip de l'ARRO dels Mossos de la regió de Barcelona han assaltat la barraca a cops d'ariet i han pogut entrar-hi. A l'interior els investigadors han trobat dues persones, que han quedat detingudes per un delicte contra la Salut Pública, en el vessant del tràfic de drogues.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els detinguts són dos homes de 38 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i portuguesa, respectivament, que tenen diversos antecedents per tràfic de droga.

Punt de venda i consum de droga a Montjuïc

El punt desmantellat per la policia servia com a punt de venda, però, pels estris que es van trobar a l'interior, també sembla que s'hi consumia droga a l'interior.

No és el primer cop que la policia catalana desmunta un punt de venda semblant en aquesta muntanya de Barcelona. Els Mossos van poder intervenir droga, estris per la seva manipulació i venda i també una pistola, que era de fogueig.

Fa anys que els Mossos i la Guàrdia Urbana lluiten contra aquest fenomen, però al centre de la ciutat. Els pisos convertits en punts de venda i consum de droga. Després de la pressió a la zona del Raval ha fet que es busquin nous punts de venda i consum en altres llocs, com també a la muntanya de Montjuïc.