Nou accident de trànsit mortal a Barcelona: un noi de 28 anys mor en un accident de moto al districte de la Ciutat Vella.

Accident de moto mortal a Barcelona

Els fets han passat aquest divendres de matinada a la Ronda Litoral en sentit Llobregat. Per causes que encara s'estan investigant, la víctima ha perdut el control del seu vehicle, ha caigut i, en conseqüència dels fets, ha mort.

La víctima és un jove de 28 anys

Es tracta d'un home de 28 anys i, de moment, no han transcendit més dades sobre la víctima mortal.  La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació de l'accident i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

"El consistori lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit", expliquen des de l'Ajuntament de Barcelona.

És la desena víctima mortal d'accidents a Barcelona

Aquesta és la desena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona des de principi d’any, dels quals sis són motoristes, un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a la seguretat viaria a la ciutat.

Motorista / Servei Català de Trànsit

Un jove de 28 anys mor en un accident de moto a la Ronda Litoral de Barcelona / Servei Català de Trànsit

Un autobús atropella un motorista a l'Hospitalet de Llobregat

A l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), fa poc més d'una setmana, també va tenir lloc un altre accident de trànsit amb un motorista com a víctima mortal.

La víctima mortal és un home de 39 anys

Per causes que encara s'estan investigant, el conductor d'un autobús el va atropellar, va quedar atrapat sota l'autobús i va morir. La víctima mortal és un home de 39 anys i, igual que l'accident de Barcelona, de moment, encara no han transcendit més dades sobre ell.

Un borratxo mata un motorista a Bellpuig

Fora de Barcelona, els motociclistes continuen sent un col·lectiu vulnerable a les carreteres i el clar exemple d'aquest fenomen és l'accident mortal que ha tingut lloc a Bellpuig (Urgell): un home que estava conduint el cotxe borratxo i drogat de cocaïna va xocar contra un motociclista i, en comptes d'ajudar-lo, va fugir del lloc dels fets.

Ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança

Al cap d'una estona el motorista va morir a conseqüència dels fets i el conductor del vehicle ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança acusat d'un delicte d'homicidi.