Enxampen un noi de 26 anys que estava conduint una moto a 199 km/h en un tram limitat a 90, a Lleida.

Motorista a 199 km/h a Lleida

Els Mossos d'Esquadra van enxampar dissabte un veí de Lleida de 26 anys circulant a 199 quilòmetres per hora amb una motocicleta per la carretera N-240, al terme municipal de Lleida en direcció Tarragona. La policia va muntar un control de velocitat al quilòmetre 83,8 de la via, on no es poden superar els 90 quilòmetres per hora.

Els fets van passar al migdia i l'home ha estat denunciat penalment. Els agents no el van poder aturar i va ser una patrulla de seguretat ciutadana de les Borges Blanques qui se'n va ocupar. El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

A 228 km/h per l'AP-7 a Reus

No és la primera vegada que enxampen un conductor conduint a una velocitat tan perillosa i, de fet, fa una setmana van multar un noi de 22 anys que estava conduint a 228 km/h per l'AP-7 a Reus (Baix Camp), en un tram limitat a 120.

Mossos d'Esquadra / Flickr

Denuncien un motorista de 26 anys per conduir 199 km/h en un tram limitat a 90 a Lleida / Flickr

Accident de moto múltiple a la Roca del Vallès

Excedir la velocitat marcada pot comportar terribles accidents: aquest dilluns ha mort un noi de 26 anys per un accident de moto múltiple a la Roca del Vallès (Vallès Oriental) i, actualment, estan investigant les causes de l'accident.