Els Mossos d’Esquadra han obert foc aquest vespre a Barcelona per repel·lir un home que s’ha abraonat sobre un agent de la policia catalana amb unes estisores de podar, al districte de Sants. L’incident s’ha produït a última hora de la tarda, a la cantonada entre els carrers dels Comptes de Bell-lloc i Puiggarí, a pocs metres de l’estació de Sants, quan s’havia iniciat una baralla entre diverses persones que viuen al carrer.

Segons les primeres informacions, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, un home tenia una arma blanca, unes estisores, i s’ha volgut acostar i atacar un agents dels Mossos d’Esquadra que estava a la zona activats per la baralla. Per evitar l’atac, l’agent ha disparat per poder-lo dissuadir. L’home ha rebut un impacte de bala i ha hagut de ser traslladat, ferit molt greu, a un centre mèdic.

Investigació oberta

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets. Ara mateix no es pateix per la vida de l’home ferit de bala i no consta que hi hagi més persones ferides, tampoc agents de la policia catalana. Les primeres investigacions descarten la motivació terrorista.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.